Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kaliska - sceneria do pobrania w pierwszym poście!

<< < (27/481) > >>

Ostrowiak:
Nadal mam problem z wiecznym  czerwonym.... Po dojezdzie do Lublinka jest wieczne czerwone. Teraz załączam  log i errors.txt.
  Dodano: 31 Stycznia 2016, 18:49:00 Znaczy do Pabianic, przepraszam za błąd. i Chodzi o pospiecha

Wokulski:
@Smok E_ustachy, znajomość przepisów kolejowych testujących też obowiązuje.

Krzysiek626:

--- Cytat: Ostrowiak w 31 Stycznia 2016, 18:40:49 ---Nadal mam problem z wiecznym  czerwonym.... Po dojezdzie do Lublinka jest wieczne czerwone.
--- Koniec cytatu ---
Jak wynika z logu i pliku errors, nie masz pacza z kwietnia 2015, lub źle był wypakowany. Uruchamiasz Kaliską na exe 469. W paczu do PC1504 jest exe 470 i na takim powinieneś uruchamiać scenerię.
  Dodano: 31 Stycznia 2016, 20:30:40 Nie działa formatowanie czcionki? Nie mogę poprawić.

Michal1983:
Nie mogę tego zrozumieć. Na jednym komputerze po wgraniu paczki z 29 stycznia wszystko zaczęło funkcjonować jak należy na scenerii kaliska_posp. Pociąg dojeżdża na czas, lokomotywa się odłącza ja mogę się podłączyć i ruszyć. Na innym komputerze z inną kopią symulatora cały czas pociąg, na który czekam zatrzymuje się przed jednym z przejazdów nadaje sygnał i jedzie dalej, przyjeżdża opóźniony i znów ma kolizje na stacji Łódź Kaliska. Komunikaty o wjeździe są odtwarzane, komunikat dla luzaka też, zwrotnice się przestawiają, ale wszystko pod nieobecność składu. Złączyłem pliki log.txt i error.txt z tej problematycznej kopi programu. Co decyduje o takim niepowodzeniu tej symulacji?
  Dodano: 01 Lutego 2016, 12:34:50 Na trzecim komputerze chwilę po uruchomieniu ET22 program przestaje odpowiadać i system Windows go zamyka.

DzordZ:
Witam!
Po wykonaniu scenerii en57_Lodz z Sędzic do Łodzi Kaliskiej: W Sieradzu dojeżdżałem do W4 na kilka sekund przed planową minutą odjazdu, przez co kierpoć odezwał się podczas jazdy z szybkością ok. 5-10 km/h. Przejazd za p.o. Męcka Wola po przejeździe pociągu się nie otwiera - sprawdziłem kilkukrotnie na szlaku do ZW oraz w Borszewicach. Dojeżdżając do post. odg. Gajewniki, zauważyłem, że słupki hektometrowe dla kilometrażu <10 pokazują cyfrę 0. W Borszewicach dostałem sygnał od kierpocia równocześnie z podaniem wjazdu, ale nie dostałem go w czasie postoju na peronie. W Chechle również brak sygnału odjazdu + otwarty przejazd. Przejazd był również otwarty przy wjeździe do Pabianic.

Nie ustosunkowałem się do poleceń przy uruchamianiu patcha 160129 odnośnie łamania pantografów i odbierania prądu pod przewodami. Zarówno w logu, jak i symulacji zauważyłem kilka zaników napięcia. Zdziwiła mnie również linijka
--- Cytuj ---Bad driving: eu07-501 derailed due to end of track
--- Koniec cytatu ---

P.S. Chętnie załączyłbym oprócz błędów, plik z logami, ale zajmuje on ok 2.5MB

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej