Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kaliska - sceneria do pobrania w pierwszym poście!

<< < (22/481) > >>

Krzysiek626:
Kolega @Maciej zauważył jeszcze braki. W związku z tym, już dziś będzie następna aktualizacja w pierwszym poście. Sceneria się wczytuje długo, ale jest wielka i nie chodzi tu tylko o pochwałę, także o zasięg. Planuję do następnej aktualizacji (nie wcześniej niż za tydzień), wygenerować pliki e3d plus to, co ukaże się w poprawkowych załącznikach.
Jeśli ktoś ma pomysł, jak usprawnić działanie scenerii i jest w stanie przepisać sterowanie na szlakach Kaliskiej, zapraszamy do współpracy.
  Dodano: 29 Stycznia 2016, 11:40:47 Aktualizacja na dzień 29.01.2015 w pierwszym poście, uzupełniono braki.

figurrr:
To jeszcze jedno pytanie dot. scenerii z pośpiechem. Ile trzeba czekać na RP14 od kierownika pociągu? Bo przez radio była informacja, że jazda po niewłaściwym torze, ale zapowiedzi od kierownika brak. Wyjazd mam podany z Kaliskiej. Podobnie na innych stacjach także mimo podania wyjazdu nie mam RP14.

Kacper9:
Rp14 to nie ten sygnał co wypatrywać trzeba przypadkiem?

mareczek:

--- Cytat: figurrr w 29 Stycznia 2016, 12:47:05 ---To jeszcze jedno pytanie dot. scenerii z pośpiechem. Ile trzeba czekać na RP14 od kierownika pociągu? Bo przez radio była informacja, że jazda po niewłaściwym torze, ale zapowiedzi od kierownika brak. Wyjazd mam podany z Kaliskiej. Podobnie na innych stacjach także mimo podania wyjazdu nie mam RP14.

--- Koniec cytatu ---
Rozkładowo odjazd 19:03, kierowniczka mówi "to jedziemy" (czy jakoś tak) jak zauważyłem minutę po odjeździe (nie patrzałem w event, kiedy sound jest wywoływany).

Krzysiek626:
Plik 16105.wav został zamieniony, teraz to kierpoć "16105 odjazd", być może plik jest zbyt cichy i umknął w hałasie i szumach. Proponuje przed odjazdem, wyłączyć sprężarkę i przetwornicę, robi się ciszej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej