Odpaliłem scenerię. Jest bardzo ładna, jedzie się całkiem przyjemnie. Nie spodziewałem się też tego, że jest tak długa, a jest. Natomiast odnośnie uwag - odniosłem wrażenie, że jest za bardzo powtarzalna. Ale możliwe też, że zakręciłem się z kamerą i byłem dwa razy w jednym miejscu. Kilka kilometrów przejechałem w kabinie i z przyjemnością obserwowałem widoki. Natomiast później miałem wrażenie, że wszystko jest takie samo. Nie jest to żaden błąd, możliwe, że tylko ja lubię bardzo dużą różnorodność (która niekiedy jest trochę sztuczna). Ale gdyby to zależało ode mnie, w niektórych miejscach wprowadziłbym zbiorowiska roślinne jeszcze innego typu. Na Twojej scenerii zauważyłem niektóre innowacyjne (np. nie przypominam sobie na wcześniejszych sceneriach takich sadów), ale moim zdaniem nie powinieneś bać się wykorzystywania już "oklepanych" zespołów roślinnych, jak gęste lasy mieszane, lasy sosnowe, etc. One się pojawiały m.in. na L144, L053, ale trudno powiedzieć, żeby się ludziom znudziły. Są też takie zbiorowiska, których jeszcze nikt w MaSzynie nie odtworzył, ja planowałem to zrobić (ale nie zrobię), więc możesz się zainspirować jednym z pomysłów ;) : ols, łęg, torfowisko. Natomiast wiem, że niektóre z tych pomysłów wymagają modyfikacji kształtu terenu. I są to raczej propozycje na dalsze dopracowywanie trasy (po wydaniu pierwszej wersji), gdyż jest ona bardzo dobra, mocno wykończona i takie modyfikacje mogłyby ją uziemić na lata.