Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Kabina elfa
Sebol82:
Krzysiek ma rację . Tak samo uderzałem do FPLU; PKP Oddział gospodarki nieruchomościami i Spółki Wrocław Nowy Główny oraz PKP PLK.
Sawi:
Zbytnio pokazywać nie ma czego, bo jak wspominałem wcześniej wiele elementów było robionych na oko i po ich poprawieniu siata mocno się zrąbała. Trzeba je zrobić od nowa. Jedyne co w miarę wygląda to część pulpitu. No i jeszcze trzeba wziąć poprawkę, bo nie miałem dojścia do dysku na którym miałem projekty.
Sebol82:
Wiąże się to z klauzulami o zachowaniu poufności i o zagrożeniu terrorystycznym (plk) ale da się załatwić wiele materiałów trzeba próbować. Na odpowiedź z PLK czekałem ponad 30 dni, na odpowiedź z FPL kilka godzin, na odpowiedź z PKP Oddział gospodarki nieruchomościami ponad 3 miesiące a z Wrocław Główny około 60 dni. . Jedne zgody się pokończyły inne dalej są aktualne. Wiadome jest, że jak się dogada z daną instytucją i podpisze umowy i inne papiery to pójdą na rękę. Niestety czasy jakie oferują nie mają się do rzeczywistości (warunki focenia). W moim przypadku było to lato. :(
Sawi:
Skoro tak to wygląda, to ja podziękuję. Nie mam zamiaru brać się za kolejną papierologię i wiązać się jakimiś umowami. Wystarczy, że swój numer na kartę byłem zmuszony zarejestrować. Koniec prywatności heh.
Krzysiek626:
Ja mialem na mysli pokazanie pudla, ze jest do czego robic kabine. Z drugiej strony zadanie pytania jakie trzeba spelnic wymogi, by uzyskac potrzebne informacje nie jest trudne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej