Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Kabina elfa

<< < (11/13) > >>

hanys:
Można było by napisać do Pesy prośbę odnośnie pozyskanie planów rzutów pulpitu w celu jego odwzorowania do Symulatora MaSzyna oraz innych. Ja napisałem tak do Newagu no i skontaktowali się, podpisaliśmy stosowne umowy i mamy plany. W ramach możliwości, jeżeli coś nam brakuje, a Newag ma chęć ich dosłać wycinki planów, to robią to. Zwłaszcza, że widzą efekty to współpraca się uściśla. Tak więc nic innego jak namawiam, żeby napisać takowe pismo, chociażby meilowo. Nic to nie kosztuje, a możliwe, że beton z Pesy coś odeśle. Nawet byłbym skłonny napisać Wam wzór.

Sawi:
Hmmm może i faktycznie warto spróbować. Jak możesz to skrobnij.

Sebol82:
Życzę powodzenia. Oby nie skończyło się tak jak na kontakcie z Wagonami Świdnica (wózki do Eamnossów) i zostałem tylko z taborem FPLU i dokumentacją od nich oraz PKP Cargo z foceniem SP32 z kamieńca. Jedni się godzą później całujesz klamkę. Suma sumarum SP32-149 i tak sfocona na trupiarni na Wrocławskim Brochowie. Niestety bez kabiny (ino przez szybę). ale zawsze coś.

Krzysiek626:
Dobrze by bylo pokazac, co zrobione jest na tym etapie.

Sawi:
Trzeba spróbować zanim całkowicie się zrażę do plastików. Najwyżej odrzucą, ale spróbować trzeba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej