Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Kabina elfa
Sawi:
Pudło od jakiegoś czasu jest przystosowane. No może teraz będzie wymagało drobnych poprawek w ustawieniu pivotów drzwi, bo można zrobić odskokowo-przesuwne. To te same co jest w trainzie autorstwa @Xsoner'a i @Minta111. Dwuczłon EN96 kiedyś przez przypadek troszkę został ujawniony przez moją nieuwagę, a trójczłon EN62 w nim mi tam jedynie mi został człon C do przystosowania. Założenie było wypuścić to z kabiną, ale póki co jest jak jest heh.
hanys:
No niestety, jakieś warunki musimy na swoją klatę przyjąć jeżeli coś chcemy zrobić. To jest tylko dobrowolna wola producenta, że nam daje plany i chce nam pomóc. A przy okazji chcą się zabezpieczyć przed wydostaniem się planów do konkurencji, choć i tak dostajemy okrojone do minimum plany, i prosimy głównie to co chcemy, po co nam wszystki wężyki, kable i etc skoro nam to nie potrzebne do projektu zewnętrznego modelu czy kabiny. Tak więc jeżeli Pioter dane będą w odpowiednich rękach to nima obaw.
Sawi:
Rozumiem. No nic przemyślę to na spokojnie i zdecyduję. Fakt faktem nawet mega okrojone plany są lepsze niż nic.
Quark-t:
--- Cytat: Sawi w 28 Stycznia 2017, 16:52:41 ---Skoro tak to wygląda, to ja podziękuję. Nie mam zamiaru brać się za kolejną papierologię i wiązać się jakimiś umowami.
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzaj. NDA (ang. non-disclosure agreement, czyli umowa o zachowaniu poufności) nie jest czymś wyjątkowym. Plany, nawet okrojone, są chronioną własnością firmy i nic dziwnego, że proszą o podpisanie stosownej umowy. Zwłaszcza z - nie czarujmy się - "nikim", bo (jeżeli się nie mylę) @Patryk nie jest przedstawicielem firmy, dzięki której użyczający plany może coś zarobić, a prestiż "MaSzyny" też jakoś ogromny nie jest (jest jakikolwiek?). Wręcz nakładają na siebie koszty, bo za przygotowanie okrojonych planów muszą komuś zapłacić, a zysk = 0. To, że się podejmują współpracy, to jest duży +, bo tak na prawdę mogła być z ich strony albo cisza, albo "Szanowny Panie, nie."
Nawigacja
Idź do wersji pełnej