Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Kabina elfa

(1/13) > >>

Sawi:
Jako, że pomału zabrałem się za nią proszę osoby zorientowane o opis poszczególnych urządzeń co jest od czego. Proszę o nie zaśmiecanie wątku. Interesują mnie tylko i wyłącznie konkrety.

hanys:
Chcesz całą instrukcje obsługi elfa?

Sawi:
Jak najbardziej możesz podesłać.
EDIT:
Dostałem w zaufaniu instrukcje do elfa serii 22WE (EN76). Obecnie dłubię przy tej do 34WE (EN96).
EDIT1:
@hanys będziesz w stanie mi zwymiarować kabinę? Nie ukrywam bardzo by mi się to przydało, bo wychodzą spore różnice i teraz nie wiem czy autorzy int kabiny mają jest wymiarowe czy na oko robione?
EDIT2:
Kabinka sobie pomału powstaje. Póki co robione na oko. Najwięcej zabawy miałem z  tym podłokietnikiem, bo tam występuje wcięcie do środka, ale na całe szczęście po wielu godzinach przerabiania i spawania się udało i wyszło całkiem nieźle. Tekstury wykonał @hanys.

mechatronik:
Witam po paru miesiącach przerwy. Co Ci potrzeba? Rozumiem, że instrukcje obsługi masz. To akurat pierdółka. Gdzieś walał mi się katalog części zamiennych, DTR i załączniki do DTR.

Sawi:
Hej. Przydałyby się jakieś wymiary, bo póki co robię to tak na oko sugerując się proporcjami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej