1. Niewidzialna wajcha zwrotnicy przed ST45. Zwrotnica jest, tylko wajchy brak. Można jednak wcisnąć Shift-T w miejscu gdzie powinna być wajcha i zwrotnica się przestawi.
2. ST45 nie odjeżdża z węglarkami po wciśnięciu Shift+9. Sprawdziłem, że jak się do niej wejdzie przez F5, wciśnie Shift+Q i wyjdzie, wtedy oczywiście odjeżdża. Ma status "Obey_train", ale sama nie rusza. Nawet świateł nie zapala. Mało tego, jak testowałem to wcześniej wciskając Shift-9 bez dołączania do niej wagonów - wtedy odjeżdża.
3. Brak wyświetlania sygnałów końca pociągu na wagonach z węglem. Zdjąłem końcówki po stronie gdzie dołączałem lokomotywę, przeszedłem na drugi koniec składu i wcisnąłem Shift+T. Było słychać dźwięk jakbym założył końcówki, natomiast końcówek nie było widać. Mogłem je zdjąć, znów było słychać dźwięk - efektu brak.
Wielka szkoda, niesamowicie fajna sceneria. Da się nawet przejechać, po przestawieniu niewidzialnej wajchy.
Żeby bezproduktywnie nie marudzić - gdzie mógłbym szukać błędów i jak zabrać się do poprawiania tego?
Wersji letniej jeszcze nie testowałem, pewnie dlatego, że ambitnie próbowałem przejechać ją SM03 i nie dałem rady. Za każdym razem gdy z niej wysiadam żeby przełożyć zwrotnicę i wsiadam z powrotem - nie ma możliwości ruszenia. Koła są zablokowane pomimo zwolnienia hamulców. Mogę sobie SM03 jeździć do woli, dopóki nie wysiądę i wsiądę. Potem ruszyć się nie da. Coś hamuje, nie wiem co.