Dobra troszkę więcej szczegółów. Może krótko przybliżę jak wyglądało to na ostatnim spotkaniu. Około 9 rano spotkaliśmy się w dość ładną grupkę na dworcu głównym w Katowicach. Potem udaliśmy się na śniadanie do ''magdonalda'' przy tym czekając na resztę osób, które miały dojechać. Jak wiadomo, zaraz temat się wkręcił - MaSzyna. Gdy już wiedzieliśmy, że następne osoby dojadą później udaliśmy się w poszukiwaniu knajpy, lecz po dłuższym szukaniu wyszło tak, że jest za wcześnie i zdecydowaliśmy plener. Wypiło się i szybko zwinęliśmy się na dworzec po resztę ludzi. Gdy mieliśmy komplet, ogarnąłem miejscówkę z pizzerii, gdzie wszyscy zjedliśmy sobie pizzę i wypiliśmy kolejny...soczek. Poźniej udaliśmy się do pubu, gdzie siedzieliśmy do końca spotkania.
W tym roku widzę to tak, że nie kombinować nad miejscem w plenerze, bo jak Patryk stwierdził, jest to niebezpieczne a szkoda ryzykować. Jeśli znajdą się chętni - droga wolna lecz beze mnie. Spotkamy się w godzinach 12-13(?)* na dworcu głównym w Katowicach i myślę, że zrobimy identyczny harmonogram jak rok temu. Pizza, potem sprawdzony pub. Generalnie, możemy to zostawić do obgadania na miejscu, czy w trakcie jakieś zdjęcia pociągów, etc.
Jako, że mój sposób organizacji się sprawdził to zrobię tak samo jak ostatnio, tak więc osoby chętne na spotkanie niech wpisują się w tym wątku. Że tak powiem, zapisy zbieramy do 22 sierpnia. Po tej dacie nie będę nikogo dopisywał. Po tym terminie, spisuję osoby i rozsyłam informację na prywatną wiadomość prosząc o ew. numer telefonu, godzinę przyjazdu i odjazd czy śpi w Katowicach, etc.
Jest miesiąc czasu na zastanowienie się czy warto, czy też nie, rezerwacja noclegów, i innych ważnych spraw. Ja jestem odpowiedzialny tylko za organizację, aby zebrać nas na jednym miejscu, i w jednym kawałku Was odesłać z powrotem. Jeśli są jakieś pomysł, zażalenia, pytania proszę pisać w tym wątku.
Myślę, że kolejne spotkanie będzie jeszcze bardziej wesołe i śmieszniejsze, że pojawi się jakiś moderator, aby mógł posłuchać skarg, pochwał i innych ciekawych spraw :) Spotkanie odbyłoby się w dniu 29 lub 30 sierpnia to zależy od Was, komu by bardziej pasowało. Wiadomo, większość głosów na dany dzień wygrywa.
*godzina do ustalenia