Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Naprawianie sieci trakcyjnej
miko22:
Ok, poprawiłem.
Edit: Teraz jeszcze scenariusz nocny na EP05.
jochand:
L053-sluzba-6, bez problemu. WS trzyma. Testowalem na EP08.
miko22:
Drawinowo na EP07 u mnie przejezdne bez kolejnych poprawek, więc plik z trakcją ten sam, co w moim poprzednim poście.
Stele:
l053-sluzba-brutto-posp
Paczka zawiera rozkłady o roboczych nazwach rozklad_l053towos_relacja.txt, wrzucane do folderu scenery. Proszę przejechać do końca, nanieść na te rozkłady swoje czasy i załączyć poniżej.
edycja 4.08 23:30. Nowy załącznik. Poprawione przypisanie rozkładów (choć nie sprawdzone) i dodane godziny do dalszych rozkładów oraz kilka drobnych poprawek dla zachowań AI. WS trzyma cały czas. AI jeździ poprawnie. Proszę sprawdzić przypisywanie rozkładów, spisywać godziny i kontrolować zachowanie AI w zasięgu wzroku. I jeszcze jedno. Późno było, ale wydaje mi się, że na pośpiechu kilka semaforów wygasało mi przed nosem. Jak mam to poprawić, to proszę o nazwę i współrzędne takiego delikwenta (bo nazwa niestety nie zawsze jest zgodna z jego id w scenerii).
Ra:
To tam nie były wcale semafory przypisane? Co my za scenerie mamy? No to powodzenia, jak tam do każdej misji są oddzielne pliki z torami...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej