Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Naprawianie sieci trakcyjnej

<< < (37/52) > >>

RoboBatman:
Potwierdzam. Scenariusz "l053_cargo_part2" z poprawkami kolegi @Stele jest przejezdny. WS trzyma cały czas, zero połamanych patyków. Siódemka 523 z Habbinsami jak poprzednio się wykolejała, tak teraz staje prawidłowo przed końcem sieci trakcyjnej. Testy scenariuszów towarowy eu07 i et22 u mnie w trakcie.

EDIT_1: Sieć trakcyjna na odcinku całkowskim od Rafinerii przez Wiliś do Sandomierza w scenariuszu "l053_night_towarowy_eu07" bez uwag. Jest w porządku.

EDIT_2: Sieć trakcyjna na odcinku od Sandomierza do Dębicy Towarowej w scenariuszu w punkcie "EDIT_1" też jest w porządku.

Stele:
l053-sluzba-1-night. Drut podmieniony na ten z osobowego z dodatkowymi poprawkami plus kilka przechyłek w pliku z torami. Nie dotykałem uszkodzonego toru A za Turowem, bo jest tak krzywy, że wywalać szybki tam musi. Testowałem na siódemce, wiec prosiłbym sprawdzić również byczka. Archiwum wypakować do głównego folderu symka.

Stele:
Kolejna poprawka dla towarowy EU07. Drut w dwóch kolejnych miejscach i poprawka przebiegu na misji dodatkowej.
Po dojechaniu do towarowej wciskamy shift+9, manewrujemy po wagon i jedziemy z nim do osobowej. Tam mieliśmy przebieg po dwójce, gdzie nie ma druta. Zmieniłem go na trójkę. Manewrujemy i dołączamy wagon na koniec składu IC. Proszę pamiętać o poprawnej procedurze (kran w odcięcie i nawrotnik na 0 w momencie łączenia), bo zabiłem AI u siebie olewając to. Po odjeździe ekspresu wracamy na towarową i kończymy pod szopą. Nazwy semaforów na osobowej są kompletnie pomieszane, więc proszę zwrócić uwagę, czy wszystkie zwrotnice się dobrze ustawiają, dźwięki manewrowego odtwarzają i tarcze świecą oraz wygaszają jak powinny. W scenariusze to bawiłem się tylko na TD, a tu mimo dobrego komentarza w pliku, jest to jednak odrobinę bardziej skomplikowane.

26.07
l053-sluzba-2-night Dostała drut z kibla z kilkoma poprawkami. Więcej zabawy niż z trakcją, było ze składami AI, stojącymi bez druta półtora kilometra od semafora. Proszę zwrócić uwagę, czy ET21 mijający nas ze zdawką w Turowie nie łamie patyka na wjeździe.

blachamc:

--- Cytat: RoboBatman w 24 Lipca 2014, 16:09:09 ---Scenariusz "l053_cargo_part2" z poprawkami kolegi @Stele jest przejezdny.
--- Koniec cytatu ---
Chyba jednak nie. U mnie w ogóle nie startują eventy.

Stele:
Odpal na exe 441/442 i daj log. Tam się wszystko powinno uruchamiać z eventlaunchera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej