Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Naprawianie sieci trakcyjnej

<< < (38/52) > >>

RoboBatman:

--- Cytat: Stele w 25 Lipca 2014, 14:58:45 ---26.07
l053-sluzba-2-night Dostała drut z kibla z kilkoma poprawkami. Więcej zabawy niż z trakcją, było ze składami AI, stojącymi bez druta półtora kilometra od semafora. Proszę zwrócić uwagę, czy ET21 mijający nas ze zdawką w Turowie nie łamie patyka na wjeździe.

--- Koniec cytatu ---
Przestowałem również ten scenariusz powyżej i chcę przedstawić następujące fakty. Po pierwsze, jeśli pominąć fakt 3 krotnego wywalenia WS na odcinku zniszczonego toru pod Turowem (gdzie jest ograniczenie do 20 km/h na obydwu torach) patrząc w kierunku z Turowa na Brzeziny/Sandomierz, to scenariusz ten jest przejezdny (patyki całe i WS trzymał cały czas). Po drugie, ewent z przejazdem ET21 uruchamia się poprawnie, kant nie łamie patyka na wjeździe i sputnik ze zdawką spokojnie przejeżdża przez stację Turów, pozwalając nam za chwilę wyjechać z naszą osobówką w kierunku Sandomierza.

jochand:
@Stele, cos nie gra z L053-sluzba-1. Nie idzie zaladowac, log:

Stele:
Mi działa poprawnie. W paczce są wszystkie zmodyfikowane pliki. Miałem kilka lat temu problem z crashem na latarniach na Bałtyku. Nie pamiętam czy coś na to poradziłem, czy czekałem na kolejną PC. Znajdź te lampy w plikach i podmień na te z l61 albo wywal kompletnie. Powinno pomóc.

jochand:
Sluzba L053-1. Wywala WS tylko na tej nieszczesnej 20 kolo Turowa. Reszta w porzadku.

Stele:
Wrzucam ponownie poprawkę zbiorczą dla wszystkich pięciu towarów. Okazało się, że zapomniałem o jednym wpisie dekoracji oraz pomieszałem nazwy w strukturze. Wywalić katalog scenery/l053 i wypakować poniższą paczkę do głównego folderu. Dodałem też swoją SM42-099 zamiast dubla pod szopą w Dębicy, więc bez tego dodatku będziecie mieli brak tekstury.
Misję pasażerskie 1-2 poszły na repo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej