Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Programy na użytek symulatora. [szczawik]

<< < (15/147) > >>

szczawik:
Magazyn zostaje zapamiętany po naciśnięciu "Zapisz magazyn". Przy dodawaniu pojazdu należy pamiętać, że dodaje się taki jak obecnie wybrany pojazd, i dopiero wtedy można go wybrać i zmienić. Zmianę wybranego składu na wybrany z magazynu wykonuje się poprzez "Zamień na skład z magazynu". W każdym bądź razie był i tak pewien błąd przy dodawaniu pojazdu stąd kolejna wersja.

* Naprawione dodawanie pojazdu.
* Zapamiętywanie wybranego exe oraz maksymalizacji okna startera.
* Usunięty przycisk zapisywania ustawień. Ustawienia zapisują się automatycznie przy uruchamianiu symulacji/zamykaniu startera.Link do paczki: https://eu07.pl/userfiles/7492/starter.7z

Paweł Andrzej Nowinowski:
Przydała by się jeszcze opcja wyłączenia cieni wchodzących do kabiny z zewnątrz. Zauważyłem również że ten starter ma problem z tym że sam sobie chce bardziej precyzyjnie ustawić parametry w eu07.ini, po jakiejkolwiek ręcznej zmianie w .ini sie wysypuje.

Rudzik:
Mi wyrzuca takie oto błędy i jedyną opcją jest zamknięcie przez menedżer zadań.

EU40:
A w mojej ocenie jest idealny i nie mam z nim żadnych problemów. Po ostatniej aktualizacji bez problemu można sobie zestawić pociąg z dowolnymi parametrami. Cienie w kabinie też są odpowiednie i jak dla mnie to już jest czepianie się o zawartość cukru w soku malinowym.

Paweł Andrzej Nowinowski:
Dokładnie takie błędy mi również wywala jak wprowadzam zmiany w eu07.ini, jeszcze dodam że jak dopisze w .ini wpisy na przesuniecie godziny, wyłączenie kompresji tekstur i wyłączenie aberracji chromatycznej(chyba tak to się pisze?) powoduje takie same błędy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej