Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Programy na użytek symulatora. [szczawik]
yrek150:
Wszystko o czym pisałem wcześniej zostało naprawione, wielkie dzięki!
Tylko czy można by zrobić tak, że jeśli zmaksymalizuje okno startera, to po następnym uruchomieniu będzie pamiętał, że był zmaksymalizowany i tak się uruchomi?
EU40:
Mam jeszcze pytanko. W jaki sposób zamienia się sklad z magazynu, bo coś mi ta funkcja nie wychodzi?
gg:
U mnie, gdy klikam przycisk -> nowa sceneria i chce utworzyć tor, to pokazuje mi błąd (zał):
(Program EDS)
szczawik:
@gg, to był program testowy, obecnie przestarzały i nierozwijany; usunąłem go z listy.
@EU40, tak samo jak skład na scenerii. Po wykonaniu zmian należy jedynie nacisnąć przycisk "Zapisz magazyn".
@panmrherobrine @yrek150 wprowadzę poprawki, niebawem wrzucę.
--- Cytuj ---W zakładce stan techniczny podmienił bym textboxy na jakieś suwaki
--- Koniec cytatu ---
Symulator nie ma widełek tych wartości ani kroku, a nie chciałem zaokrąglać ewentualnych wartości we wpisach.
EU40:
Dziękuję @szczawik. Aczkolwiek chodziło mi bardziej o to jak się dodaje z magazynu, bo skład który uprzednio zapisałem gdzieś mi się ulotnił, że tak delikatnie napiszę. Może coś pokręciłem i nie zapisałem jak trzeba. Popróbuję.
No niestety. Zestawianie składu pociągu to pięta achillesowa tego startera, ale bądźmy wyrozumiali. Niestety nie wiadomo dokładnie co i jak. Funkcja dodaj pojazd zamienia istniejący.
Natomiast ogromnym plusem jest szereg ustawień dotyczacych parametrów pracy taboru.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej