Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
[odległa przyszłość]Maszyna przez internet :)
uetam:
--- Cytat: "kruger" ---
--- Cytat: "Mat_EU" ---EP09 jezdza tylko do granicy;] Co ciekawe skład po stronie niemieckiej jedzie 120 km/h i jest prowadzony jakas lokomotywa o przeznaczeniu towarowym :)
--- Koniec cytatu ---
Epoka nawet do granicy nie dojezdza, juz w Rzepinie ja wymieniaja na 180tke:P Poza tym br180 wyglada raczej na uniwersalke niz towarowa:> zreszta nawet nasze pospieszne takze jezdza niekiedy 120 (ep07 np) :> podejrzewam iz jedynym powodem stosowania 180tki jest jej dwusystemowosc, przez co sporo sie zaoszczedza na przelaczaniu lokow. Nie wiem jak wyglada trasa po tamtej stronie, ale pewnie jest v>120. Zreszta ciekawy cytat przytocze ze stronki www.railfaneurope.net odnosnie BWE i przelaczaniu lokow: "It is a pity that dual voltage locos capable of doing 160km/h are not available for this relation".
--- Koniec cytatu ---
No o Rzepin mi chodzilo:)
parsifal:
Moim marzeniem jest, żeby scenerią była cała kolejowa Polska, zebyśmy mogli pojęździc sobie po cłąej naszej ojczyźnie. Oczywiście każdy użytkownik dostawał by jakiś skałd do poprowadzenia np skłąd wegla z kopalni na Sląsku do portun w Szczecinie lub Gdynii. To by było super. Tylko czy kiedykolwiek to się spełni.
TruckeR:
--- Cytat: "parsifal" ---Moim marzeniem jest, żeby scenerią była cała kolejowa Polska, zebyśmy mogli pojęździc sobie po cłąej naszej ojczyźnie. Oczywiście każdy użytkownik dostawał by jakiś skałd do poprowadzenia np skłąd wegla z kopalni na Sląsku do portun w Szczecinie lub Gdynii. To by było super. Tylko czy kiedykolwiek to się spełni.
--- Koniec cytatu ---
To raczej nie jest możliwe (chociaż?) Ktoś musiałby zrobic przecież mapę całej Polski, musiałby opracować charakterystyczne modele, musiałby mieć mapy itd. Do tego kto by wytrzymał np. 7-mio godzinną trasę np. z Krakowa do Sopotu ?
TruckeR:
Miałem problem z Internetem, dwa posty się zrobiły, ja już tego nie mogę usunąc. Czy ktoś z adminów/moderatorów, mógłby to zrobić ?
Eryś:
--- Cytat: "TruckeR" ---To raczej nie jest możliwe (chociaż?) Ktoś musiałby zrobic przecież mapę całej Polski, musiałby opracować charakterystyczne modele, musiałby mieć mapy itd. Do tego kto by wytrzymał np. 7-mio godzinną trasę np. z Krakowa do Sopotu ?
--- Koniec cytatu ---
Masz racje że storzenie takiej mapy byłoby napewno nie łatwe, ale jak by była to ja bym napewno nie pogardził trasą np. taką jaką podałeś. Nigdy nie będe Mechanikem a dzięki maszynie miałbym możliwość przejechania 7 godzin na kółkiem-super sprawa :-)
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej