Autor Wątek:  Wydzielone z: Może zrobić zdjęcia czy dźwięki lokomotyw produkcji Czeskiej  (Przeczytany 1436 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline R4TCH3T

• Otrzymane polubienia: 0
Ja jestem zainteresowany jak najbardziej zdjęciami na tekstury wszystkich skód 163 jeżdżącymi w PR. Zainteresowałem się tymi lokami i zacząłem je tworzyć w wysokiej jakości. Niedługo pochwalę się próbką, w swoim temacie na warsztacie. Robię równolegle deficytowe wagony i właśnie te loki. Tylko brak materiałów to jest bolączka. I mam na warsztacie jeszcze jeden smaczek, ale zobaczymy co z tego będzie, bo zdjęcia nie są najwyższej jakości, ale coś z nich wyciągnę. Nadmienię tylko, że to polska lokomotywa. :) Więcej dzisiaj i w weekend w moim temacie.

P.S. Mam na warsztacie Agatę i Jadźkę w okleinie na Euro i bez niej. A chciałbym stworzyć wszystkie PR-owe Czeszki.

Proponuję napisać na PW co potrzebujesz. Zrobił się spam od tego posta w dół, więc wydzielam.
Bocznica.
Rozi
« Ostatnia zmiana: 06 Grudnia 2013, 16:23:02 wysłana przez Rozi »

Offline ST44-003

• Zasłużony dla Symulatora
  • EU07-001
  • Otrzymane polubienia: 340
P.S. Mam na warsztacie Agatę i Jadźkę w okleinie na Euro i bez niej. A chciałbym stworzyć wszystkie PR-owe Czeszki.
To nie prościej oprócz PRowych równolegle stworzyć te nie-PRowe? I to wóz i to wóz, na jednej kabinie jadące. Bez polskich podpisów rzecz jasna. ;)

Offline R4TCH3T

• Otrzymane polubienia: 0
Też, tak zrobię. Na razie zrobię tak jak mówiłem, ale z chęcią przyjmę nowe materiały, bo żeby nawet te skończyć, będzie problem bo nie mam jednego boku. Dlatego jeśli ktoś ma to proszę o podsyłanie na forum. inne malowanie CD też będę robił.