Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW

<< < (19/21) > >>

TruckeR:
Mam nadzieję, żę projekt nie upadł, tyle już zrobione, byłoby szkoda.

PS: CTL, fajny masz avatar, ja taką lokomotywkę (BR130/230) właśnie sklejam (z Revella ) :P

Żabek:

--- Cytat: "CTL" ---Coś słychać z trasą, co jest już zrobione, a co do zrobienia. Prosze o wypowiedz autora.
--- Koniec cytatu ---

Ojoj, ale mnie tu dawno ne było...
Projekt czasowo odłożony na półkę, niestety - całkowity brak czasu.
Co jest zrobione:
najlepiej zobaczyć tu oraz tu - to co zostało zaznaczone na czerwono oraz:
- bocznice KWK Niwka Modrzejów;
- fragment trasy PKP od semaforów wjazdowych st. Mysłowice do wjazdowych p.odg. Długoszyn wraz ze stacją Sosnowiec Jęzor.
Tory są położone, większość tras zelektryfikowana lecz niezbyt elegancko - bywają błędy. Gdzie niegdzie rośnie trawka i jakieś drzewka a nawet las i jedna droga.

EP08_015:
CTL a co przy okazji slychac w sprawie Twoich modeli? Na GG mi nie odpisujesz to pytam tu :(

KowiEU:

--- Cytat: "Żabek" ---
--- Cytat: "CTL" ---Coś słychać z trasą, co jest już zrobione, a co do zrobienia. Prosze o wypowiedz autora.
--- Koniec cytatu ---

Ojoj, ale mnie tu dawno ne było...
Projekt czasowo odłożony na półkę, niestety - całkowity brak czasu.
Co jest zrobione:
najlepiej zobaczyć tu oraz tu - to co zostało zaznaczone na czerwono oraz:
- bocznice KWK Niwka Modrzejów;
- fragment trasy PKP od semaforów wjazdowych st. Mysłowice do wjazdowych p.odg. Długoszyn wraz ze stacją Sosnowiec Jęzor.
Tory są położone, większość tras zelektryfikowana lecz niezbyt elegancko - bywają błędy. Gdzie niegdzie rośnie trawka i jakieś drzewka a nawet las i jedna droga.
--- Koniec cytatu ---

To może byś udostępnił trase do testów dla betatesterów??

Żabek:

--- Cytat: "kowi" ---To może byś udostępnił trase do testów dla betatesterów??
--- Koniec cytatu ---

Bez jakichkolwiek eventów? Co tu testować? Czy przejedzie przez zwrotnice i przy jakiej prędkości wykolei się na łuku o promieniu 150m? Może pod koniec przyszłego tygodnia znajde troche czasu to zasiąde...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej