Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW
CTL:
--- Cytat: "Żabek" ---
--- Cytat: "CTL" ---Coś słychać z trasą, co jest już zrobione, a co do zrobienia. Prosze o wypowiedz autora.
--- Koniec cytatu ---
Ojoj, ale mnie tu dawno ne było...
Projekt czasowo odłożony na półkę, niestety - całkowity brak czasu.
Co jest zrobione:
najlepiej zobaczyć tu oraz tu - to co zostało zaznaczone na czerwono oraz:
- bocznice KWK Niwka Modrzejów;
- fragment trasy PKP od semaforów wjazdowych st. Mysłowice do wjazdowych p.odg. Długoszyn wraz ze stacją Sosnowiec Jęzor.
Tory są położone, większość tras zelektryfikowana lecz niezbyt elegancko - bywają błędy. Gdzie niegdzie rośnie trawka i jakieś drzewka a nawet las i jedna droga.
--- Koniec cytatu ---
Ok Dzieki ja narazie tez niestety nie mam zbyt wiele czasu, obiecalem mosty rozladunkowe itp. wezme sie za to od nastepnego miesiaca juz na powaznie, ponadto napewno troche pojezdza do szczakowej i maczkow wiec postaram sie przy okazji robic jakies zdjecia.
CTL:
--- Cytat: "EP08_015" ---CTL a co przy okazji slychac w sprawie Twoich modeli? Na GG mi nie odpisujesz to pytam tu :(
--- Koniec cytatu ---
No dzis mnie nie bylo po napisanie mojego pierwszego od dawna posta:-) ale tez nic nie dostalem. Napisz przy okazji to jak bede sie odezwe.
Żabek:
--- Cytat: "CTL" ---wezme sie za to od nastepnego miesiaca juz na powaznie, ponadto napewno troche pojezdza do szczakowej i maczkow wiec postaram sie przy okazji robic jakies zdjecia.
--- Koniec cytatu ---
Poko, poko. W lipcu i sierpniu mnie nie ma więc nie ma pośpiechu...
Żabek:
Mam małego problema: może mi ktoś zrobić teksturę podkładów dla zwrotnicy R150m kąt 7 st. prawa i lewa oraz R100m takiż sam kąt również R i L a także anglika R150m 7 st. Bardzo byłbym wdzięczny i przyspieszyłoby to wydanie jakiejśtam wersji 0.00.1 beta na której możnaby sobie wstawić samemu jakiś skład i pomknąć te szlakowe 40km/h :P
Bart:
A te wymiary to nie z powietrza wziełeś? :>
Na PKP są znormalizowane i tak więc masz: 34m i 300R (podstawowa); 25.222m i 190R (tory boczne); 28.624m i 190R (tory boczne)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej