Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW
Żabek:
--- Cytat: "CTL" ---A jeszcze jedno, mam nadzieje ze bedzie to można ciągać z piaskowni na mosty rozładowcze:P
--- Koniec cytatu ---
A są mosty samorozładowcze?? Miejsce na nie jest, konkretnie na 6: Szyb Bobrek, Szyb Wschodni KWK Niwka-Modrzejów, Upadowa, Szyb Kazimierz, Wysoki Brzeg oraz Szyb Staszic.
Gdzie to wszystko jest, można zobaczyć tutaj lub tutaj. Na czerwono zaznaczyłem to, co jest już prawie gotowe :D
A wagony są śliczne :D
Żabek:
Fragment trasy 421 - Bobrek - KWK Porąbka-Klimontów
CTL:
--- Cytat: "Żabek" ---
--- Cytat: "CTL" ---A jeszcze jedno, mam nadzieje ze bedzie to można ciągać z piaskowni na mosty rozładowcze:P
--- Koniec cytatu ---
A są mosty samorozładowcze?? Miejsce na nie jest, konkretnie na 6: Szyb Bobrek, Szyb Wschodni KWK Niwka-Modrzejów, Upadowa, Szyb Kazimierz, Wysoki Brzeg oraz Szyb Staszic.
Gdzie to wszystko jest, można zobaczyć tutaj lub tutaj. Na czerwono zaznaczyłem to, co jest już prawie gotowe :D
A wagony są śliczne :D
--- Koniec cytatu ---
A gdzie sa jakies dokladne fotki takich mostow, jak bym mial wzorzec jakis to bym mogl cos zrobic i podeslac:-)
Żabek:
No i właśnie tu jest pies pogrzebany. Po pierwsze, ostał się tylko jeden most samorozładowczy w okolicy (rejon JCC, Wysoki Brzeg), pozostałe zostały zdemontowanie i zasypane. Drugie to to, że nie posiadam cyfraka co by się przejść i pstryknąć parę fotek :( Mam co prawda kilka w folderach reklamowych. Jak znajdę chwilkę to postaram się wysłać skany na mejla :D
CTL:
Coś słychać z trasą, co jest już zrobione, a co do zrobienia. Prosze o wypowiedz autora.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej