Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW
Żabek:
Postępujące prace nad stacją Jęzor Centralny. W oddali widać Et22 na torze łączącym ze stacją PKP Sosnowiec Jęzor (narazie nie ma jeszcze tekstury na nasypie).
Lada moment zabieram się za Magistralę Wschodnią: Szczakowa Południe - Jęzor Centralny.
Pozdrawiam
Żabek
uetam:
No fajnie, naprawde...Tylko jak zamierzasz robic siec w notatniku?:)
Żabek:
--- Cytat: "Mat_EU" ---No fajnie, naprawde...Tylko jak zamierzasz robic siec w notatniku?:)
--- Koniec cytatu ---
Przydałby się skrypt konwertujący *.scm na śjakiś format 3d maxa. Jak zaczynałem robić trasę nie mialem jeszcze 3d maxa a teraz szkoda zarzucać w miarę zaawansowanego projektu...
Ale... coś sie wymyśli :p
uetam:
--- Cytat: "Żabek" ---
--- Cytat: "Mat_EU" ---No fajnie, naprawde...Tylko jak zamierzasz robic siec w notatniku?:)
--- Koniec cytatu ---
Przydałby się skrypt konwertujący *.scm na śjakiś format 3d maxa. Jak zaczynałem robić trasę nie mialem jeszcze 3d maxa a teraz szkoda zarzucać w miarę zaawansowanego projektu...
--- Koniec cytatu ---
A wiesz ze widzialem gdzie eksporter scn-> max... Eksportowal tory, semafory, ale nie pamietam czy tez siec...Zglos sie do mnie na priv :)
uetam:
--- Cytat: "Żabek" ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
http://members.lycos.co.uk/mich/tmp/skrypty-scnImport.rar
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej