Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW

<< < (9/21) > >>

Bart:

--- Cytat: "Żabek" ---Screen z trasy oraz wybrane szczegóły w STV:

Stacja Jęzor Centralny, rejon nastawni dysponującej JCA

Stacja Jęzor Centralny, rejon posterunku JCB

Na moście Wschodnia Obwodnica GOP. Okolice post. odg. Bór Kamień, tarcze ostrzegawcze przed semaforami wjazdowymi na stację Bór Górny, po lewej odgałęzienia na post. Bobrek.

Mam nadzieję że sie podoba.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Panie.. jak żeś pan tp zrobił w notatniku to... nie wiem co. Szczęka opada... i te mosty... też w notatniku? żadko zdarza mi się z krzesła spaść z wrażenia... ale widać że niektórzy potrafią. Pomyśleć co byś zrobił w 3ds'ie

Żabek:

--- Cytat: "Bart" ---... i te mosty... też w notatniku?
--- Koniec cytatu ---

Model mostu był oczywiście zrobiony w 3ds7, eksportowany magicznymi skryptami, ale do scenerii wstawiany już w MS Notatniku. Tory, semafory i inne (których jeszcze nie ma - tekstuty trawy) również robione są w notatniku.
Mam nadzieje ze zbytnio się nie potłukłeś spadająs z tego krzesła :p

Żabek:

--- Cytat: "kowi" ---Chciałem cie tesz zapytać czy przewidujesz na tej trasie ruch AI
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że będzie też AI, ze względu, iż w końcowym etapie egzystencji, przewozy były głównie realizowane ET21 i TEM2 a manewry w kopalniach (a jakże, też będą) głównie SM42. Jak wiadomo, te loki nie są dostępne do prowadzenia, więc musi być AI. Do prowadzenia przewiduję z pewnością EN57 z KWK Sosnowiec na Szczakową, trochę manewrów na PKP Sosnowiec Jęzor plus przejazdy na odcinku PKP Jaworzno Szczakowa - PKP Mysłowice (przepraszam, że na początku piszę to PKP, ale to są trasy kolei przemysłowej, mające własne stacje, które chcę jakoś odróżnić w nazewnictwie - np. Jęzor Centralny to nie to samo co PKP Sosnowiec Jęzor, chociaż leżą koło siebie) - info dla niewtajemniczonych :p.
Pozdrawiam
Żabek

TruckeR:
Jestem pełen podziwu ! Znam takich, co w notatniku nie potrafią napisać literki ,,ę'' itd. Ja bym takiej pieknej trasy NA PEWNO nie zrobił. Przynajmniej na razie:) Vampirek1 ma mnie uczyc GMAXa, więc moze coś się uda zrobić..

KowiEU:

--- Cytat: "Żabek" ---
ż  głównie ET21,TEM@ SM42. Jak wiadomo, te loki nie są dostępne do prowadzenia,
Pozdrawiam
Żabek
--- Koniec cytatu ---

Do et21 można wrzucić kabine od eu07 i będzie śmigać bo ma nawet własną fizyke. SM42 ma kabine i tesz można jeździć(z uproszczoną fizyką) gorzej będzie z TEM2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej