Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Trasy przemysłowe pod szyldem PMP PW

<< < (11/21) > >>

Żabek:
Jeśli nie uda mi się rozwiązać problemu znikającej lokomotywy opisanego tutaj to trasa prawdopodobnie nigdy nie ujrzy szerokiego świata :( Bo przecież nie da się wypuścić trasy, na której znika lokomotywa, albo rozrywają się dwa człony ET41...
Pozdro
Żabek

Etek41:
Witam serdecznie!
Zdanie o trasie mam takie: Żabku... o wielki rabbi... jak ty to zrobiłeś w notatniku? 0_0 Zanim skombinowałem sobie gmaxa eksperymentowałem z notanikiem i prawie nic mi nie wyszło, a tobie udało się zrobić coś takiego... szok 0_0 I tak do dzisiaj nie zrobiłem ani w gmaxie ani tym bardziej w notatniku trasy która nadawała by się do zamieszczenia w necie 0_0 (W gmaxie zrobiłem całkiem niezłą, kolorową traskę, ale była ona zbyt krótka by był sens ją zamieszczać. Zresztą przepadła ona po reinstalacji systemu.)

CTL:

--- Cytat: "Żabek" ---Jeśli nie uda mi się rozwiązać problemu znikającej lokomotywy opisanego tutaj to trasa prawdopodobnie nigdy nie ujrzy szerokiego świata :( Bo przecież nie da się wypuścić trasy, na której znika lokomotywa, albo rozrywają się dwa człony ET41...

Hej nie przjmuj sie tym problemem, kontynuj dalej prace, ja tez mam tak na trasach z maszyny w zaleznosci od tego jakie exe stosuje sie bo wlasnie na jakims exe tex takie cos mi sie robilo a po wymianie na inne wszystko bylo jak najbardziej wporzadku:-)
--- Koniec cytatu ---

Żabek:
Spoko, problem juz jest rozwiązany :D, tak więc prace postępują... Obecnie bocznica KWK Niwka-Modrzejów :)

KowiEU:
Chłopie jak zobaczyłem te screeny to z wrażenia upuściłem kubek z kawą Z tego co widze to szykuje sie jedna z najlepszych(czy nawet nie najlepsza trasa do maszyny)jedno co mnie bardzo martwi to ilość fps
A to co mnie  uszczęśliwia to tempo z jaką robisz te traske bo jusz jest 35%

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej