Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Całkowo
:
Jakieś 5 sekund po uruchomieniu,ta traska stała się moją ulubioną;)Klimat rzeczywiście niesamowity;gdyby dało się jeszcze wstawić tor 750mm i poprowadzić lxd2...;)nie ma co narzekać-GRATULACJE!
p.s.dzięki KOWI-zrobilem tak,jak radziłeś i wszystko gra.
slimson:
--- Cytat: "dh14" ---gdyby dało się jeszcze wstawić tor 750mm i poprowadzić lxd2...;)nie ma co narzekać-GRATULACJE!
--- Koniec cytatu ---
Przed stacja (teraz nawet ja nazwy nie pamietam), ale tam juz na szlaku do Jarkawek w dole pojawia sie fragmencik waskich torow. Kto wie moze jak bedzie Lxd2, czas i duzo pomyslow to kto wie kto wie...
Narazie wiosna i trzeba wyjsc na zewnatrz.
adampkp:
--- Cytat: "slimson" --- Przed stacja (teraz nawet ja nazwy nie pamietam), ale tam juz na szlaku do Jarkawek w dole pojawia sie fragmencik waskich torow.
--- Koniec cytatu ---
Bodajże Pomianki.
--- Cytat: "slimson" --- Narazie wiosna i trzeba wyjsc na zewnatrz.
--- Koniec cytatu ---
Amen.
--- Cytat: "AIR" --- próbowałem wstawić za sw61 en57(jedną jednostke) i wyskakuje mi błąd (at NULL trakc) takj jak by się nie mieścił na torze, ale to akurat jest wporządku bo tory są długie, a wpis też dobry mam bo skopiowałem z innej trasy w której dobrze śmiga, jak ktoś wie wczym może być błąd to prosze o rade.
Z góry wielkie dzięki, pozdro
--- Koniec cytatu ---
Trasa ma wbudowany specjalny mechanizm obronny, który ma chronić przed próbami dokonania na niej podobnego świętokradztwa. :P
BTW: Podaję kilometraż i uwagi małe:
00,0 MACIERZEWO (stacja węzłowa, 3 kierunki) v = 70 km/h
03,0 Macierzewo Plaża (p.o. sezonowy)
08,2 Chróściele (p.o.)
11,9 Paszki Małe (p.o.)
13,1 Paszki Wielkie (stacja)
16,9 Milewice (p.o.)
20,7 Całkowo (stacja, bocznica do tartaku)
25,7 Druzgot (p.o.)
28,3 Zlepieniec (p.o.)
31,0 Wiliś Jednostka (posterunek nieczynny, łącznica ze szlakiem Wiliś - Subotowice)
33,5 WILIŚ (stacja węzłowa, 3 kierunki) v = 40 km/h
39,7 Emilianowo (p.o.)
43,5 Pomianki (p.o., przed przystankiem wiadukt nad wąskim torem)
48,7 Boldy (p.o.)
54,2 JARKAWKI (p.o.)
Pozdrawiam!
EU07-483:
--- Cytat: "slimson" ---Przed stacja (teraz nawet ja nazwy nie pamietam), ale tam juz na szlaku do Jarkawek w dole pojawia sie fragmencik waskich torow. Kto wie moze jak bedzie Lxd2, czas i duzo pomyslow to kto wie kto wie...
--- Koniec cytatu ---
Lxd2 jest juz zrobiona.
Mariusz W.:
--- Cytat: "EU07-483
Lxd2 jest juz zrobiona.[/quote ---
A skąd ją można pobrać, bo przeszukałem całe forum i nie znalazłem jej.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej