Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Całkowo

<< < (21/38) > >>

Cesky Kretek:
Model zrobił hejnal a jest do pobrania tlko dla betatesterów.

hejnal:
A to niespodzianka :)
Myślałem że nikogo ten lok nieobchodzi więc przerwałem prace na kabinie.
Lok jest gotowy i działa jako dumb. Wersja z kabiną (działającą) też jest ale nieskończona tzn. mozna wsiąść i sterować ale brak jest wskaźników itp. Jeśli jest zainteresowanie to dokończe tego loka ale nie wcześniej niz za miesiąc bo teraz nie mam czasu. Miałem też na warsztacie Wagon Bxhpi i loka Wls75 ale jak mówie teraz tego nie skończe.

PS Napiszcie trase z torem 750 a niedługo będzie tabor. Pozdrawiam hejnal.

TruckeR:

--- Cytat: "hejnal" ---Myślałem że nikogo ten lok nieobchodzi więc przerwałem prace na kabinie. Lok jest gotowy i działa jako dumb.
--- Koniec cytatu ---

ekhem... jak mogłeś nawet tak myśleć ! Nawet nie wiedziałem ze robisz kabinkę. IMHO w Maszynie BARDZO brakuje wąskotorówek, a jakby tak przerobić Całkowo na traskę wąskotorową, to zyskalibyśmy jeszcze bardziej klimatyczną traskę (czy to możliwe?)..

Jaco:
Ze swojej strony dodam, że wiedziałem, iż hejnał robi Lxd2 i nie tylko i bardzo się starał, ale swego czasu brak było odzewu na jego projekt.

slimson:
Pomysl z trasa waskotorowa genialny, jeno Calkowa nie dam przerobic na waski tor bo jest to fragment wiekszego ukladu torowego. Jedynie co to moze ktos puscic w obieg nielegalne zmodifikowane wersje :P
Ja z checia bym sie zabral za stworzenie takiej trasy tylko:
a) nie mam czasu
b) nie mam pomyslow (ale z tym pewnie nie byloby problemow, prawda adam??:P)
c) nigdy nie bylem na waskich torach wiec nie mam pojecia jakie tam klimaty panuja

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej