Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Całkowo

<< < (17/38) > >>

youBy:
a poco Ci drugi sm z tyłu? one nie mają wielokrotnego(w rzeczywistości)

ST44:

--- Cytat: "TruckeR" ---Masz jeszcze SM03, ale tego na trase chyba nie puścisz  :P Właśnie ściagam trasę.
--- Koniec cytatu ---

Na którejś z bocznic można by zrobić jakąś mała misyjkę dla SM03. Coś prostego np. przetoczenie jakiegoś wagonu z jednego toru na drugi, czy coś w tym stylu.

KowiEU:

--- Cytat: "youBy" ---a poco Ci drugi sm z tyłu? one nie mają wielokrotnego(w rzeczywistości)
--- Koniec cytatu ---

Wiem że nie mają wielokrotnego ale zrobiłem to dla wyglądu bo pamiętam urywki z dzieciństwa jak jeździły właśnie takie składy z górnikami.Lok z tym składem będzie bardzo słaby ale mi to nie przeszkadza

slimson:
Ja juz pisalem ze plany byly wielkie i byl nawet taki zeby zrobic misje z tym towarem do tartaku, ale ja naprawde ja juz nie moge w Calkowie pracowac. Jakos mi sie nie chce juz na to patrzec.
Co do Gagara to on jedzie az jedna stacje i stop bo po co dalej.

Jezeli bylby ktos zainteresowany zrobieniem wlasnych misji to neich sie zglosi na priv.

pablo24:
Witam
Niestety ja nie moge zobaczyc tych klimatów po zainstalowaniu scenerii i po włączeniu podczas ładowania wyrzuca mi do pliku start.exe Instalowałem to na nieoficjalnej paczce.Co może być??
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej