Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Całkowo

<< < (16/38) > >>

youBy:

--- Cytat: "kowi" ---
--- Cytat: "ST44" ---Żadnego pociągu wyjeżdżającego na czołówkę nie mam. Wszystko jeździ tak jak trzeba :)
--- Koniec cytatu ---

A jechałeś sm42(dawniej gagarinem)...........
--- Koniec cytatu ---
no to może by zrobić "Całkowosm42" i pozamieniać wszystko na stonki z Bipami?

ST44:

--- Cytat: "kowi" ---
--- Cytat: "ST44" ---Żadnego pociągu wyjeżdżającego na czołówkę nie mam. Wszystko jeździ tak jak trzeba :)
--- Koniec cytatu ---

A jechałeś sm42(dawniej gagarinem)...........
--- Koniec cytatu ---

Jeszcze nie próbowałem prowadzić towara. Jest w ogóle taka możliwość, że prowadzi się towara, a AI resztę składów? Poza tym jaka jest szlakowa dla towarów?

--- Cytat: "youBy" ---No to może by zrobić "Całkowosm42" i pozamieniać wszystko na stonki z Bipami?
--- Koniec cytatu ---

W sumie nawet ciekawy pomysł, ale czy widok samych stonek nie będzie nudny?

--- Cytat: "slimson" ---
Co do nie zatrzymania sn61, to takiej mozliwosci nie sprawdzalem, dla mnie wazne byly dwa ganze, a nie gagar. On mial tylko ruszyc i sie zatrzymac, wiec tu reklamacji nie uwzglednie.
--- Koniec cytatu ---

Czyli gagar ma za zadanie przejechać tylko jedną stację, aby minąć się z SN61+2*Bh i na tej stacji już zostaje?

youBy:

--- Cytat: "ST44" ---W sumie nawet ciekawy pomysł, ale czy widok samych stonek nie będzie nudny?
--- Koniec cytatu ---
a masz innego spalinoloka z kabiną?

TruckeR:
Masz jeszcze SM03, ale tego na trase chyba nie puścisz  :P Właśnie ściagam trasę. Mam 60% w DAPie, więc jeszcze trochę poczekam, a jak się ściągnie, to sie wypowiem :)

KowiEU:

--- Cytuj ---no to może by zrobić "Całkowosm42" i pozamieniać wszystko na stonki z Bipami?
--- Koniec cytatu ---

ja to już dawno zrobiłem oprócz tego zrobiłem sobie wersje towarową   sm42 z węglarkami oraz sm03+Bdu+sm03 jako pociąg wycieczkowy bardzo fajnie to wygląda.........

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej