Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Całkowo
Eryś:
A u mnie wszystko działa jak należy. Tzn. ze mi lok skręca na rozjeździe krzyżowym jak i rónież ze nigdzie nie jechałem na czoło. Mam nieoficjalną paczkę całościową.
Pozdrawim
slimson:
U niektorych moze zdarzyc sie jazda torem nieuzywanym. Spowodowane jest to tym, ze eventy robilem na swoim pliku inc anglika i u mnie dziala prawidlowo, a nie dodawalem do paczki tego pliku bo wtedy inne trasy moglyby nie dzialac.
Co do nie zatrzymania sn61, to takiej mozliwosci nie sprawdzalem, dla mnie wazne byly dwa ganze, a nie gagar. On mial tylko ruszyc i sie zatrzymac, wiec tu reklamacji nie uwzglednie :P
ST44:
--- Cytat: "Eryś" ---A u mnie wszystko działa jak należy. Tzn. ze mi lok skręca na rozjeździe krzyżowym jak i rónież ze nigdzie nie jechałem na czoło. Mam nieoficjalną paczkę całościową.
--- Koniec cytatu ---
Ja również jeżdżę na nieoficjalnej paczce całościowej, ale problem mam tylko z rozjazdem, na którym wyjeżdżam na rozebrany kawałek torów. Żadnego pociągu wyjeżdżającego na czołówkę nie mam. Wszystko jeździ tak jak trzeba :)
youBy:
z rozjazdami krzyżowymi sa same problemy, zwrotnik zły, źle działąją(w niektórych przypadkach) i jest ich kilka wersji, moze jednak @ slimson dołączyłbyś swoje ince? wtedy nie będzie problemów
KowiEU:
--- Cytat: "ST44" ---Żadnego pociągu wyjeżdżającego na czołówkę nie mam. Wszystko jeździ tak jak trzeba :)
--- Koniec cytatu ---
A jechałeś sm42(dawniej gagarinem)...........
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej