Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Całkowo

<< < (14/38) > >>

tommik:
Dobra robota.
Fps i klimat są rzeczywiście świetne.
Szkoda, że obsługuje tylko SN61.
Gratulacje, slimson.

slimson:
Dziekuje za tak wspaniale opinie.
Jezeli jednak ktos ma malo FPSow to moze pozamieniac wszsytkie node -1 na 800. Nie probowalem czy zwiekszaja sie FPSy.
No i sklady tez mozna zmienic. Bardzo milo jedzie sie SM42, bo ten lok jest wprost idealny do tej trasy.

adampkp:

--- Cytat: "AIR" --- minus natomiast za zdecydowanie za krótkie perony
--- Koniec cytatu ---

Eeeeee, bez przesady. Na linii przykładowo Tama Brodzka - Iława niektóre perony mają długość przeliczoną na około SP42+102A+102A... :)))

Wydaje mi się, że perony na stacjach są wystarczające, jak na lokalny profil trasy.

Pozdrawiam!

ST44:
Przejechałem całą trasę. Jeździłem na wszystkich dwóch misjach. Dobra robota. Trasa chodzi bardzo płynnie, nie przycinała się w ogóle. Tak na wszelki wypadek zmieniłem node -1 na node 800. Wstawiłem sobie również SM42. Klimat jest świetny. Doskonale oddaje wygląd jakiejś lokalnej linii.  Ciekawym pomysłem było zrobienie pokrzywionych torów na odcinki ze szlakową 40 km/h. Co do tych krótkich peronów to nawet fajna sprawa. Aby zatrzymać się w granicach peronu trzeba się trochę postarać :)  GRATULACJE!!

KowiEU:
Trasa poprostu zwala z nóg niema i długo nie będzie trasy z podobnym klimatem!!!!!Ale  jest pare drooobnych niedociągnieć pierwsze dotyczy podwójnej zwrotnicy zaraz na początku misji z sn61+dwa ryflaki nie skręcamy na lewo tylko jedziemy prosto po samych podkładach (bez szyn) zauważyłem tesz nie zatrzymywanie sie AI na S1 przez co jadać Sm42 (dawniej gagarinem) wychodzimy na czołowe z sn61!!!Jeśli chodzi o fps może nie jest rewelacyjnie ale wynik 13-25fps tesz można uznać za dobry.
także wielkie podziękowania dla autora bo odwalił kawał świetniej roboty[/list]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej