Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Całkowo

<< < (13/38) > >>

Kolejarz:
Poprostu piękne! Gratuluje!

slimson:
Po wielu godzinach pracy, nieprzespanych nocach, niezaliczonych kolokwiach w koncu zostaje wydana trasa Calkowo.
Zostalo zrobione na tyle duzo ze trasa moze ujrzec swiatlo dzienne.
W planach bylo o wiele wiecej ale checi zabraklo. Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
Misje sa dwie, wszystko powinno dzialac poprawnie.
Nie liczac dwoch bledow wywalajacych przy uruchamianiu gry i jednego skladu wyjezdzajacego w pole to wszystko gra. (Łatka ukaze sie na dniach). Wszysktie niedociagniecia obiektowe typu latajace slupy i drogi w ziemi sa zamierzone i nie beda przeze mnie poprawiane.
Jezeli ktos bylby zainteresowany zmianem eventow w tym robienie nowych misji to zapraszam na priv. Sklady sa tylko tak zeby cos jezdzilo, kazdy niech sobie tak daje co mi sie podoba.
Pragne podziekowac wszystkim ktorzy wspierali mnie merytorycznie i duchowo oraz tym ktorzy nie zadawali pytan typu kiedy to %# w koncu wyjdzie.
Zycze milej zabawy

Link
[link nieaktualny (~mateu/calkowo/)]

PS
Z tymi nieprzespanymi nocami i kolokwiami zartowalem.

maly:
Dzięki !!!!!
 Kawał świetnej roboty.
Pozdrawiam

Eryś:
Właśnie przejechałem całą trase. No i właśnie sie wybieram do sąsiądów z dołu po szczęke. TRASA-EKSTRA-GRATULACJE

ps. Ta trasa ma naprawde klimat. No i uwzględnienie przez autora ze tory mogą być srebrzyste albo zardzewiałe jest ekstra.

Pozdrawiam

AIR:
nigdy nie lubiłem niskoprędkościowych, jednotorowych, niezelektryfikowanych tras pewnie dlatego, że mieszkam w w okolicy gdzie śmigają siódemki, byki, jamniki itp. ale ta trasa jest świetna i ma naprawde niepowtarzalny klimat!
kolejny plus to FPS
minus natomiast za zdecydowanie za krótkie perony
GRATULACJE SLIMSON!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej