Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Całkowo

<< < (4/38) > >>

maly:
bedzie z tego swietna traska gratulacje kurcze przydala by sie pomykajaca su46 pozd..  szczesliwego noewgo roku

slimson:
Witam w nowym roku.
Pragne sie podzielic raczej radosnymi wiadomosciami< a mianowicie trasa jest generalnie na ukonczeniu i zostaly do zrobienia male detale< ktore uprzyjemnia gre:)
Jednym z nich powinny byc zapowiedzi stacyjne. I tu prosba do ludzi ktorzy posiadaja taka cudowna rzecz jak mikrofon. Jezeli chcielibyscie uzyczyc swoich glosow, bylibysmy niezmiernie wdzieczni. Wszystkich ktorzy chcieliby pomoc przy realizacji projektu prosilbym na priv.
Pozdrawiam

syn_maszynisty:

--- Cytat: "maly" ---bedzie z tego swietna traska gratulacje kurcze przydala by sie pomykajaca su46 pozd..  szczesliwego noewgo roku
--- Koniec cytatu ---

Moim zdaniem lepsza byłaby tekatka :P

--- Cytat: "slimson" ---Witam w nowym roku.
Pragne sie podzielic raczej radosnymi wiadomosciami< a mianowicie trasa jest generalnie na ukonczeniu i zostaly do zrobienia male detale< ktore uprzyjemnia gre:)
Jednym z nich powinny byc zapowiedzi stacyjne. I tu prosba do ludzi ktorzy posiadaja taka cudowna rzecz jak mikrofon. Jezeli chcielibyscie uzyczyc swoich glosow, bylibysmy niezmiernie wdzieczni. Wszystkich ktorzy chcieliby pomoc przy realizacji projektu prosilbym na priv.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

No ja mam mikrofon ale niesadze zeby głos szesnastolatka pasował na megafonistę.... aha i mam takie niewinne pytanko... w trasie Bochnia odjazd jest podawany za pomocą gwizdka ... no i własnie czy jest mozliwosc stworzenia takiej animacji, ze niby kierownik wychyla sie ze składu i macha latarką? Pewnie dopiero w Nebuli bedzie mozna o tym dopiero pomazyc... ale sami sie zastanócie jaki wtedy byłby super real :)

Kakish:

--- Cytat: "syn_maszynisty ---Moim zdaniem lepsza byłaby tekatka :P

--- Koniec cytatu ---

Tekatka powiadasz..... moze byc i tekatka nie koniecznie teraz

--- Cytat: "slimson" ---I tu prosba do ludzi ktorzy posiadaja taka cudowna rzecz jak mikrofon. Jezeli chcielibyscie uzyczyc swoich glosow, bylibysmy niezmiernie wdzieczni. Wszystkich ktorzy chcieliby pomoc przy realizacji projektu prosilbym na priv.
pomazyc... ale sami sie zastanócie jaki wtedy byłby super real :)
--- Koniec cytatu ---

Mic mam, nie wiem czy nadaje sie na zapowiadacza :) ale zawsze mozna sprobowac... moze nie mam wiele czasu ale zawsze :D

Maciek-34120:
Fajnie sie zapowiada - fajnie ze sa wskazniki W14

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej