Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Całkowo

<< < (5/38) > >>

Piter:

--- Cytat: "Kakish" ---
Mic mam, nie wiem czy nadaje sie na zapowiadacza :) ale zawsze mozna sprobowac... moze nie mam wiele czasu ale zawsze :D
--- Koniec cytatu ---
Ja też mam mikrofon, a co do głosu jestem już po mutacji, więc problemów być nie powinno:D. Miałbym tylko prośbę, żeby mi ktoś podesłał sygnał wywoławczy (próbowałem nagrać u siebie na Głównym, ale nigdy nie zdążałem podnieść ręki do głośnika, a z podniesioną przez cały czas ręką wyglądałbym jak idiota :))

Oli:

--- Cytat: "Piter" ---
... jestem już po mutacji...
--- Koniec cytatu ---

Noo, to gratuluje ;P

Kakish:

--- Cytat: "Piter" ---
--- Cytat: "Kakish" ---
Mic mam, nie wiem czy nadaje sie na zapowiadacza :) ale zawsze mozna sprobowac... moze nie mam wiele czasu ale zawsze :D
--- Koniec cytatu ---
Ja też mam mikrofon, a co do głosu jestem już po mutacji, więc problemów być nie powinno:D. Miałbym tylko prośbę, żeby mi ktoś podesłał sygnał wywoławczy (próbowałem nagrać u siebie na Głównym, ale nigdy nie zdążałem podnieść ręki do głośnika, a z podniesioną przez cały czas ręką wyglądałbym jak idiota :))
--- Koniec cytatu ---

No mutacje to ja juz mam za soba daaaaawno.... wydaje mi sie ze mozna nagrac sama zapowiedz a wywolawczy do mixowac pozniej....

Piter:
Uwage o mutacji dodalem, bo poza brakiem mikrofonu nie widze innych przyczyn, dla ktorych nie mialbym nagrywac zapowiedzi.

Co do miksowania: nie mam zadnego programiku do miksu i jedynym wyjsciem dla mnie jest dograc swoj glos do sygnalu.

Kakish:

--- Cytat: "Piter" ---Uwage o mutacji dodalem, bo poza brakiem mikrofonu nie widze innych przyczyn, dla ktorych nie mialbym nagrywac zapowiedzi.

Co do miksowania: nie mam zadnego programiku do miksu i jedynym wyjsciem dla mnie jest dograc swoj glos do sygnalu.
--- Koniec cytatu ---

Z miksowac mozna pozniej
nie ma sensu dogrywac glosu do dzwieku, lepiej zostawic to osobno, bedzie wygodniej i uniwersalniej.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej