Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Całkowo

<< < (3/38) > >>

TruckeR:
No pikna trasa. Jest jeszcze pzrecież SM03 :) Oraz ręczne pzreróbki na jazdę bez kabinki :D

slimson:
Panie Adamie a da pan 40 do Jarkawek?? :D
Co do FPSow to wlasnie tak to bylo planowane zeby uchronic sie przed slajdami i narazie wszystko przebiega zgodnie z planem.
Jest wykonane okolo 30-35 km do zrobienia jeszcze 15.
Nie dam zadnej daty premiery bo i tak bym niewyrobil, a pewnie by sie na mnie gromy posypaly.
Cierpliwosc rzecz swieta :P
Pozdrawiam

lagerkvist:
Trasa powala z nóg!

adampkp:
Hej!

Wraz z Jarkiem ponawiamy prośbę o pomoc w dziedzinie modeli budynków. Jeżeli ktoś z Was stworzył jakies modele i może je "pożyczyć", będziemy bardzo wdzięczni.

Trasa wchodzi w ostatni etap budowy, do końca coraz bliżej, ale podstawowym mankamentem jest brak odpowiednich modeli. Nie warto po raz en-ty powtarzać budynków użytych w porpzednich trasach.

Za wszelką pomoc i życzliwość z góry dziękujemy!

Kakish:

--- Cytat: "adampkp" ---Hej!

Wraz z Jarkiem ponawiamy prośbę o pomoc w dziedzinie modeli budynków. Jeżeli ktoś z Was stworzył jakies modele i może je "pożyczyć", będziemy bardzo wdzięczni.

Trasa wchodzi w ostatni etap budowy, do końca coraz bliżej, ale podstawowym mankamentem jest brak odpowiednich modeli. Nie warto po raz en-ty powtarzać budynków użytych w porpzednich trasach.

Za wszelką pomoc i życzliwość z góry dziękujemy!
--- Koniec cytatu ---

Nie ma problemu tylko ....
... jesli sa fotki. Ja niestety nie mam zadnych tekstur na obiekty, a tym samym nie mam fotek do wzorowania modeli..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej