W porządku, zatem jeśli „trolling”, „flooding” i „spamowanie” NIE JEST robieniem śmietnika, to może warto poszerzyć regulamin o definicję robienia śmietnika. Próbujesz egzekwować według swojego sposobu myślenia (nie oceniam), który nie musi być jasny dla każdego użytkownika.
Spójrz na moją wypowiedź dotycząca definicji luźnego wątku. Przeoczyłeś ją.
Oczywiście, że nie mogłeś mu niczego kazać. Jedynie – o dziwo mnie – po zwróceniu uwagi, że posty Maxia sięgają intelektualnego dna oberwało się zabraniem rangi (nie mam do tego żalu bo mnie to w ogóle nie rusza).
Tobie oberwało się za ogólne trucie jadem do userów mimo wielokrotnych upomnień. W kontekście spamowania. A to, że Ciebie to nie rusza to wiem doskonale. Więc po co masz mieć rangę, skoro jej nie szanujesz?
Ale obowiązuje w nim regulamin i niedozwolone jest robienie śmietnika. Rozumiem, że jeśli napiszę w tym wątku, że zrobiłem rzadką kupkę albo za mocno się podtarłem, to nikt nie będzie mógł mi zwrócić uwagi? Bo tak właśnie wyglądają posty Maxia.
Oczywiście, że będę mógł. To jest moja
subiektywna w pewnym sensie (oczywiście przy porównywaniu przypadku do Regulaminu - dla mnie sytuacja może wyglądać tak, dla kogoś innego inaczej) ocena, czy ta treść nadaje się do publikacji, czy też nie. Pomimo braku merytorycznej wartości. Jeśli nie będzie słuszna (lub nawet będzie rażąca), to na pewno ktoś z kolegów Administratorów zwróci na to uwagę. I od razu dodam, że kwestia ukarania to inna bajka i jest przeze mnie oceniana obiektywnie.
Proponuję umieścić tam, gdzie są umieszczane wszystkie niewygodne wątki dla Administracji. Czyli w koszu.
W tym przypadku niewygodne jest dla Ciebie i Twojej grupy wsparcia.
Poza tym mój post jest merytorycznie uzasadniony. Odwołuje się on do wypowiedzi administratora, która znowuż odwołuje się do tej samej sytuacji jaka ma miejsce w wątku o Mechaniku EN57.
Znów przeoczyłeś moją wypowiedź. Ona nie była ta sama.
Zamiast równie merytorycznie odpowiedzieć, Ty wolałeś wykazać się swoją kulturą i napisałeś grzeczne „WYP$#&^#@”. Gratuluję poziomu.
Wystarczy, że Ty sam zaprezentowałeś swój poziom. My na tym forum takiego nie potrzebujemy.
Kłódeczka.