Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Rozwój MaSZyny przez naprawę grzechów młodości

<< < (4/6) > >>

Sawi:
@ShaXee według mnie nie ma sensu dalej tego rozdmuchiwać, tylko dać szansę Pawłowi by powrócił do składu. Zna się na tym jak mało kto. W końcu to on zapoczątkował ten etap. Dajcie jemu szansę. Człowiek nie raz coś palnie w przypływie emocji i potem tego żałuję. Wiem, że Paweł właśnie tego żałuję. Nie ma ideałów. Każdy z nas potyka się w mowie i w czynach. Przeważnie każdego dnia. Zapomnijcie o tym i niech pójdzie to w niepamięć.

AtapiCl:
Tylko dlaczego to zawsze Ty musisz zabierac za kogos glos? Sam nie moze tego napisac? A potem masz pretensje miedzy innymi do mnie, ze traktowany jestes jako osoba, ktora wtyka nos w nie swoje sprawy.

Sawi:
Z Tobą nie dyskutuje, bo Ty zawsze wiesz lepiej. Pogodziłem się z tym. Mam zdanie wyrobione o Tobie i go nie zmienię. Kiedyś byłeś inny. Szło z Tobą normalnie pogadać. Teraz Ty wiesz lepiej i tylko to się liczy.

AtapiCl:
Jw.

Sawi:
Ziomal daruj sobie. Kogo chcesz oszukać? Masz władzę absolutną na tym forum, więc wiesz lepiej. Nawet gdyby szary użytkownik miał racje, to i tak jemu jej nie przyznasz. Nie ma równego traktowania tutaj. To jak walka z wiatrakami. Mam momentami wrażenie, że oczekujesz od ludzi doskonałości i jakiegoś posłuszeństwa. Jak już ktoś Tobie podpadnie ma pozamiatane bez względu na to czy coś zrozumiał po czasie, czy też nie. Zapominasz, że ludzie mają swój honor i nie będą się łasić do Ciebie i podkulać ogona.
EDIT:
By zamknąć ten temat do końca proszę o to PW od Pawła:

--- Cytuj ---Odp: (Bez tematu)
« Wyślij do: Sawi dnia: Dzisiaj o 12:23:22 »

Odpowiedz
    Usuń

Patrząc na obecne klimaty na forum, jak napiszę to mnie zbanują. Powody zawarłem w jednym zdaniu - było tam o braku koordynacji działań w WPC, zbyt małej liczbie osób które pracują i braku odpowiedniego wsparcia. Jeśli chcesz, to fragment tej wiadomości np. od "Powody zawarłem..." do "...i administrację" i prześlij w odpowiednie miejsce, tam gdzie uważasz za konieczne. Nie lubię polityki. Wiesz o tym.
--- Koniec cytatu ---
Tak też zrobiłem. Paweł mógł to zrobić osobiście nie zrobił. Zrobiłem to ja. To wszystkie powody sprawiły, że zbyt pochopnie podjął decyzje o swoim zabraniu grabek. Jest perfekcjonistą i jak coś nie idzie po jego myśli tak reaguje.Teraz tego żałuje, ale jest po ptakach... Dlatego ja wystąpiłem w niewdzięcznej roli adwokata. Paweł nie bój się. Tu nie banują za byle co. Po prostu następnym razem wyjaśnił wszystko od razu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej