Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Rozwój MaSZyny przez naprawę grzechów młodości

<< < (5/6) > >>

popatrz:

--- Cytat: ShaXbee w 25 Października 2012, 07:55:57 ---Teraz wychodzisz z tymi propozycjami tutaj - pytanie jakie sa Twoje oczekiwania.

--- Koniec cytatu ---
Ja oczekiwań co do Was nie mam żadnych. Zamiary moje to opisywanie w jaki sposób naprawić błędy w sceneriach, naprawianie ich i ewentualne zainteresowanie tym zagadnieniem innych osób.
  Dodano: 25 Października 2012, 12:50:12 Powody opuszczenia grupy zna @AtapiCl i @ShaXbee bo były (może zbyt lapidarnie ale jednak) zawarte w PW. W/g mnie rozkłady na obecnym etapie mają dużo niższy priorytet niż wprowadzanie nowych wersji EXE. A jak wiadomo wymaga to podjęcia działań naprawczych. IMHO moja pozycja "nowego" w tym towarzystwie nie była na tyle mocna żeby administratorom sugerować zmianę priorytetów a Koordynatorowi zadawać pytanie dlaczego nie koordynuje. Więc po co mam w takim środowisku na siłę siedzieć, dla rangi? Dziękuję @Sawi'emu za wsparcie i chęć wspólnego poruszenia ciężkiego tematu.

szogun:
Tak sobie to czytam i dochodze do wniosku ze forum od 2009 przewrocilo sie do gory nogami. Gdyby tak przestac w kolko dyskutowac o tym samym na pewno userzy zostana zacheceni do pracy - aktualnie mamy wieczne wojenki glownie miedzy tworcami. To odrzuca osoby "niewtajemniczone".

AtapiCl:
Ale po to wlasnie jest ten dzial, by sugerowac zmiany. I trzeba bylo odwaznie tam o tym napisac -
;)

Sawi:
Widzisz Ziomal i tu jest sedno. Większość użytkowników zarówno tych z pozycjami, jak i bez po prostu się Was boi. Boi się, że jak się wychyli z jakimś pomysłem, dostanie zaraz za to po głowie. Dlatego tego nie robi i siedzi zazwyczaj cicho. Mimo iż ten pomysł okazałby się strzałem w dziesiątkę. Pora obalić ten mit i  znaczny dystans jaki się stworzył między użytkownikiem, a administratorem. Już od niejednej osoby słyszałem wypowiedź typu "lepiej nie zostaw, to tak jak jest. Oni mają władzę i ostateczne zdanie należy do nich. Nie warto się wychylać". Podobnie jest jak coś przeskrobiemy i zrozumiemy to czy owo po czasie. Nie raz, nie dwa dla spokoju przyznajemy racje. Tak czy siak grunt, że kolejne nieporozumienie zostało wyjaśnione. Zróbcie coś by ludzie przestali się Was bać.

ShaXbee:

--- Cytat: popatrz w 25 Października 2012, 12:36:39 ---Powody opuszczenia grupy zna @AtapiCl i @ShaXbee bo były (może zbyt lapidarnie ale jednak) zawarte w PW. W/g mnie rozkłady na obecnym etapie mają dużo niższy priorytet niż wprowadzanie nowych wersji EXE. A jak wiadomo wymaga to podjęcia działań naprawczych. IMHO moja pozycja "nowego" w tym towarzystwie nie była na tyle mocna żeby administratorom sugerować zmianę priorytetów a Koordynatorowi zadawać pytanie dlaczego nie koordynuje. Więc po co mam w takim środowisku na siłę siedzieć, dla rangi? Dziękuję @Sawi'emu za wsparcie i chęć wspólnego poruszenia ciężkiego tematu.

--- Koniec cytatu ---

@popatrz: PW było bardzo emocjonalne i zupełnie nie odpowiadało Twoim postom, zamiast zakomunikować problem obraziłeś się nagle i porzuciłeś temat. Rozkłady jazdy zostały wybrane ze względu na to że mamy ograniczone ramy czasowe i chcemy wybierać jeden temat na każdy miesiąc prac, jeśli z tym się nie zgadzałeś wystarczyło napisać w odpowiednim dziale i poddać temat pod dyskusję. Co do zmian w EXE - @Ra ma też swoje życie i nie może wszystkiego naraz naprawić, dzięki niemu MaSzyna staje się powoli używalna dla twórców i użytkowników oraz poprawia się przewidywalność. Rozumiem całkowicie potrzebę zaorania scenerii od strony eventowej, ale warto jednak robić to etapami zamiast zaczynać budowę katedry, co jak wiem z własnego doświadczenia może się ciągnąć latami.

Co masz na myśli przez niższy priorytet? Priorytet ustalany przez WPC czy Twoją osobistą opinię?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej