Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Launcher w Maszynie
Ra:
To może ściągnijcie sobie Paczkę Całościową 2009?
Jeżyk:
@SKP Win7 jest bardzo "ciekawym", żeby nie powiedzieć dziadowskim systemem, zresztą to się ma nijak do naszej aktualnej dyskusji. Oni coś spaprali to my też mamy?
Myślę, że aby każdego zadowolić nowy starter(z wbudowanym updaterem) powinien...
>mieć możliwość działania off-line,
>możliwość wyboru czy się chce automatyczne aktualizacje i/lub dodatki czy nie,
>mieć możliwość instalacji aktualizacji i dodatków bez pobierania z neta tylko np. z pena(bezpośrednio z dysku jeżeli już tam jest),
>mieć możliwość wyboru jaki chce się dodatek zainstalować(w przypadku aktualizacji raczej nie bo to łatka na błędy),
>opcje pozwalającą na nieusuwanie zainstalowanych już dodatków i aktualizacji.
To tyle jeśli chodzi o połączenie internetowe.
Tolein:
>mieć możliwość wyboru jaki chce się dodatek zainstalować(w przypadku aktualizacji raczej nie bo to łatka na błędy)
Ja bym optował za pełną dowolnością w kwestii aktualizacji, tzn. wybieram sobie z listy co chcę aktualizować i zaznaczam "fistaszkiem".
A i takie pytanie: ten nowy >dizajn< startera miałby kompletnie zastąpić ten stary, czy miałoby to funkcjonować zamiennie, do wyboru z którego chcę korzystać, czy po prostu nowy >dizajn< miałby działać jako najprostszy z trybów pracy, taki dla kompletnych laików (tak jak dotąd mamy do wyboru tryby pracy w ustawieniach startera)?
Jeżyk:
Tak samo można chyba grać, symulować czy pracować na ładnym >dizajnie<, rozumiem niektórzy wolą zwykłe proste rzeczy, ale zapewniam, że grafika nie będzie przesadzona(w pierwszym poście załącznik nieco za przytłaczający
) tylko smukła i ... nie wiem jak to powiedzieć ale będzie OK. A narzędzie takie jak edytor będą wyglądały tak jak teraz, zresztą nie widzę potrzeby "upiększania" taki rzeczy ale starter to wizytówka symka, tak samo jak stronka www(dobra).
Sawi:
--- Cytat: epoka9.24 w 09 Sierpnia 2012, 11:15:59 ---A ja bym wszystko zostawił tak jak jest, nie róbmy z Maszyny drugiego Steam'a.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie zostaw. Gdyby twórcy rozmaitych dodatków mieli takie zdanie jak Ty, to Maszyna do dziś by stała w martwym punkcie. Na całe szczęście jest inaczej i nasz symulator mknie do przodu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej