Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Launcher w Maszynie
Tolein:
--- Cytat: Sawi w 09 Sierpnia 2012, 18:33:52 ---
--- Cytat: epoka9.24 w 09 Sierpnia 2012, 11:15:59 ---A ja bym wszystko zostawił tak jak jest, nie róbmy z Maszyny drugiego Steam'a.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie zostaw. Gdyby twórcy rozmaitych dodatków mieli takie zdanie jak Ty, to Maszyna do dziś by stała w martwym punkcie. Na całe szczęście jest inaczej i nasz symulator mknie do przodu.
--- Koniec cytatu ---
W sumie po co ten temat wisi? Bo raczej nie celem "konsultacji społecznych". Zróbcie po prostu co macie zrobić. Gdyby twórcy rozmaitych dodatków zamiast robić dywagowaliby co robić, a co nie, to Maszyna do dziś by stała w martwym punkcie. Na całe szczęście jest inaczej i nasz symulator mknie do przodu.
matfre96:
--- Cytat: Sawi w 09 Sierpnia 2012, 18:33:52 ---
--- Cytat: epoka9.24 w 09 Sierpnia 2012, 11:15:59 ---A ja bym wszystko zostawił tak jak jest, nie róbmy z Maszyny drugiego Steam'a.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie zostaw. Gdyby twórcy rozmaitych dodatków mieli takie zdanie jak Ty, to Maszyna do dziś by stała w martwym punkcie. Na całe szczęście jest inaczej i nasz symulator mknie do przodu.
--- Koniec cytatu ---
Nie chodzi mi o to żeby symulator się nie rozwijał. Po prostu taki starter jest według mnie nie potrzebny skoro jest dobre forum.
mikol:
--- Cytat: SKP w 09 Sierpnia 2012, 09:13:08 ---Automatyczna to taka, która sama się pobiera i instaluje, ale niekoniecznie musi to robić za plecami użytkownika (choć można ją tak skonfigurować).
--- Koniec cytatu ---
Napisałem identycznie to samo kilka wiadomości wcześniej.
--- Koniec cytatu ---
A wiesz co? Ja nie. Trzeba rozwijać symulator pod każdym względem, czy to nowe lokomotywy, trasy, scenerie, czy też takie rzeczy jak tego typu tj. lauchery. Zauważ, że mało osób grając w jakiekolwiek gry wchodzi na stronę czy forum owej gry i ściąga dodatek/modyfikację. Właśnie po to jest to zrobione. Tylko mam obawy, że jeśli zrobimy takiego Launchera, który miałby automatycznie pobierać nowe dodatki to co będzie z działem Publikacje na Forum? Zniknie? A może nikt już go nie będzie przeglądał? Obawiam się, że przez taki zabieg forum może stracić, nazwijmy to w cudzysłowie "popularność". Na ten projekt nastawiam się na 50/50. Z jednej strony jest to dobre, z drugiej - złe.
Jeżyk:
@mikol Nie martw się prawdziwi fani nigdy forum nie porzucą, ta pasja to nie tylko jazda lokiem, ale radość, że się go stworzyło, zrobiło zdjęcia, czy sama symulację nie trzeba odpalać notatnikiem ;D Eh jak ja zaczynałem przygodę z symkiem to ani myślałem na forum zaglądać, później odstraszył mnie obecny stan symka, potem miałem przerwę w końcu tu zajrzałem i jakoś to ruszyło. Od tamtych czasów maszyna ewoluowała i jest nie do poznania, ale to nie znaczy, że nie ma rzeczy wymagających poprawy.
Zresztą postęp musi być, jak ktoś to powiedział ;)
Ra:
--- Cytat: mikol w 09 Sierpnia 2012, 20:27:12 ---Obawiam się, że przez taki zabieg forum może stracić, nazwijmy to w cudzysłowie "popularność".
--- Koniec cytatu ---
Ja bym chciał, żeby straciło, bo już mi się niedobrze robi od czytania wątków o różnych pierdołach, w żaden nawet sposób nie związanych z koleją.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej