Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżanie scenerii Moczniki (Moczniki_v2)

<< < (60/63) > >>

pol102:

--- Cytat: Benek w 01 Października 2012, 22:22:56 ---Zaprojektuj inny układ torowy póki jeszcze możesz. Nie rób tak jak w Mocznikach było, tylko niech Cię poniesie fantazja. I pamiętaj, żeby robić większe łuki. Te o r=500 m co były to tak średnio.

--- Koniec cytatu ---
Halę można zrobić po wrocławsku, po takim zabiegu.

Benek:
Na Rochowicach taka jest, Driver24 też robił coś takiego, tylko jeszcze to jest na warsztacie. Nie ma co dublować roboty.

pol102:

--- Cytat: macius5991 w 07 Września 2012, 19:47:59 ---Wiesz, myślę nad rozwiązaniem, jakie widziałem na screenach w Rochowicach, czyli teren kolejowy na nasypie, powyżej budynków. Ale nad tym będę musiał dłużej przysiąść. Oczywiście perony wymienię.

--- Koniec cytatu ---
Fajnym pomysłem jest odwrotne podejście. Idealny przykład to wjazd do Bydgoszczy od strony Trzcińca. Torowisko poniżej terenu i domy kawałek obok. Oszczędność i jakość ;) Poszukam zdjęć i jak znajdę to zaprezentuję.

hunter:
Brakuje czegos takiego w stylu stacji Poznan Glowny, ciekawe mogloby to wygladac.

Ra:

--- Cytat: Benek w 01 Października 2012, 22:22:56 ---Zaprojektuj inny układ torowy póki jeszcze możesz. Nie rób tak jak w Mocznikach było, tylko niech Cię poniesie fantazja.
--- Koniec cytatu ---
A najlepiej zrób nową scenerię, bo po co masz się czymś sugerować, jeśli będzie nowy teren, nowy układ torowy i trzeba będzie pisać nowe scenariusze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej