Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżanie scenerii Moczniki (Moczniki_v2)

<< < (61/63) > >>

Benek:
Ra, jedno implikuje drugie.

oscyp:
Ja bym proponował te duże bloki mieszkalne oddalić nieco dalej. Może takie bloki też blisko torów budowali ale nigdy nie wiedziałem ich w takim dole. Jak by tak było naprawdę myślę że by tam nikt już nie mieszkał.

AIR:

--- Cytat: oscyp w 02 Października 2012, 08:16:49 ---nigdy nie wiedziałem ich w takim dole. Jak by tak było naprawdę myślę że by tam nikt już nie mieszkał.

--- Koniec cytatu ---

To malo widziales. Jest tak naprawde i ludzie mieszkaja, sam tak mieszkam.
Bardzo dobrze to wyglada na tej scenerii.

Tolein:
A mi się bardzo podobają te domki jednorodzinne, parterowe czy piętrowe, którym tylko dach wystaje ponad nasyp. Świetny efekt wizualny.

MasterYoda:

--- Cytat: oscyp w 02 Października 2012, 08:16:49 ---Ja bym proponował te duże bloki mieszkalne oddalić nieco dalej. Może takie bloki też blisko torów budowali ale nigdy nie wiedziałem ich w takim dole. Jak by tak było naprawdę myślę że by tam nikt już nie mieszkał.

--- Koniec cytatu ---

Z tą odległością bloków od torów równie bywa. Ja akurat znam przypadek gdy bloki są w dość duzej odległości od torowiska. Tory są na dość wysokim nasypie w dole w bezpośrednio sąsiedztwie ogródki działkowe i garaże. Wygląda to fajnie. Dokładnie chodzi mi o Stargard Szczeciński. Wjazd od strony Szczecina po prawej stronie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej