Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
MaSzynowa spółka kolejowa
hubo221:
--- Cytuj ---A co jeśli nie złożą takiej taśmy hm?
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedz sobie sam, jeżeli jakiś maszynista nie wywiązuje się w pełni ze swoich obowiązków, albo w ogóle nie przyjdzie na służbę co się dzieje... Najpierw będą ostrzeżenia, a potem jeżeli to nie zadziała no niestety. Ale myślę że żaden maszynista tak nie robi, bo zawód maszynisty to przede wszystkim pasja i związanie z koleją. Będziemy rozmawiali kiedy poszczególni maszyniści mogą pojechać, a gdy komuś coś wypadnie znajdziemy zastępstwo albo ja pojadę. Nikt tu nie ucierpi. Wszystko będzie pokojowo rozgrywane i na luzie.
Do czasu kiedy nie przywrócimy do exe zapisu z taśmy znajdę sposób żeby nasi maszyniście zdawali raport z podróży.
--- Cytuj ---I w jaki sposób chcesz go zrealizować?
--- Koniec cytatu ---
Prawdopodobnie założę inne forum jeżeli tutaj nie otrzymam odpowiedniego działu.
AtapiCl:
Nierealne. Zabawy zabawami, ale większość odpala symulator tylko w celu przejechania się, odprężenia. Dla garstki zapaleńców żadnych działów robić nie będziemy, bo tak jak wspomnieli koledzy wcześniej - umrze to śmiercią naturalną bardzo szybko.
SKP:
--- Cytuj ---Najpierw będą ostrzeżenia, a potem jeżeli to nie zadziała no niestety.
--- Koniec cytatu ---
Raczysz żartować?
Swego czasu wziąłem udział w projekcie "Karty znajomości szlaku" @mechatronika, jednak później jakoś tak wyszło, że nie mogłem nawet uruchomić MaSzyny (16 ton kurzu), więc puściłem to w niepamięć. Aktualnie mógłbym codziennie "grać", ale wolę zamiast tego odpalić gmaxa/notatnik. I co, w takim wypadku, dostanę ostrzeżenie? A może mnie zbanują? Bez sensu...
hubo221:
@SKP było napisane, że ten kto chce. Pragnę także zauważyć, że niestety tylko użytkownicy z rangami są przeciwni takiemu projektowi, a zwykłym użytkownikom (takim jak ja) podoba się ten projekt.
Dobra koniec tematu. Do zamknięcia, bo i tak już nic nie wskóram z taką "polityką".
klimczok_mk:
--- Cytat: hubo221 w 27 Czerwca 2012, 22:51:16 ---@SKP było napisane, że ten kto chce. Pragnę także zauważyć, że niestety tylko użytkownicy z rangami są przeciwni takiemu projektowi, a zwykłym użytkownikom (takim jak ja) podoba się ten projekt.
Dobra koniec tematu. Do zamknięcia, bo i tak już nic nie wskóram z taką "polityką".
--- Koniec cytatu ---
@hubo221 zacząłeś pisać jak ja na samym początku, że ''ja nic mogę a ci co mają rangę robią to co chcą i wszystko mogą''. A nie prawda! Każdy ma równe szanse. Ten z rangą czy ten bez niej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej