Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

MaSzynowa spółka kolejowa

<< < (3/7) > >>

hubo221:
Ja dałem tylko pomysł do przemyślenia. Po to chyba jest ten dział żeby takie pomysły były tu podawane. Oczywiście będzie urlop (nie więcej niż 2 tyg.), dni na żądanie (4 w miesiącu) i każdy będzie mógł wybrać sobie dzień lub dni w których jest w stanie się pobawić. A po drugie to nie będzie przymus. Kto będzie chciał i czuł że podoła takiej fikcyjnej pracy może się zapisać.
Zawsze można w następnym exe przywrócić zapis taśmy.

darek71wrc:
To jednak trzeba uderzyć wyżej, do Dyrektora Naczelnego, Dyrekcji Głównego Naczelnika.

Sawi:

--- Cytat: hubo221 w 27 Czerwca 2012, 12:26:23 ---Witam.
Mam pewien pomysł, który wymyśliłem w podróży z Gdańska (oczywiście pociągiem). A mianowicie chodzi o to, że można by w formie zabawy założyć jakąś naszą MaSzynową spółkę kolejową. Będzie grafik do którego będą wpisywani nasi maszyniści, a po służbie będą musieli złożyć do "dyrekcji" opisaną taśmę. Oczywiście podejmę się organizacji itd.  I co wy na to?

--- Koniec cytatu ---
Zabawa powiadasz. A co jeśli nie złożą takiej taśmy hm? Opisz ten swój pomysł szerzej.
  Dodano: 27 Czerwca 2012, 19:11:58 I w jaki sposób chcesz go zrealizować?

darigrad:
Jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Każdy z nas gra w symulator bo lubi kolej i pracę maszynisty, niektórzy z nas nie mogą spełnić tego "marzenia" w życiu codziennym ze względu np. na stan zdrowia. Maszynowa spółka godna przemyślenia przez całe grono ponieważ może coś wnieść do realizmu maszynowego maszynisty. Grafik mógłby być tak dostosowany żeby każdemu dopasowało. Powrót do taśm jak najbardziej, może to się nie uda w najbliższym czasie, ale nie zapominajmy, że już tak było. W nowej paczce mamy już troszeczkę realizmu - ws załącza się jak w realu, mamy nadmiarowy przetwornic i sprężarki. Marzeniem byłoby, gdyby wrócono do załączania baterii, przełączanie cks w bykach, siódemkach i jamnikach oraz woltomierz NN mógłby reagować na załączenie przetwornic, wentylatorów na rusie (tak już chyba było na exe Kursa, ale nie jestem pewny).

MichałŁ:
Mnie zastanawia dlaczego wybija mi nadmiarowy przetwornicy w sputniku kiedy właczam sprężarkę ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej