Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
MaSzynowa spółka kolejowa
hubo221:
Witam.
Mam pewien pomysł, który wymyśliłem w podróży z Gdańska (oczywiście pociągiem). A mianowicie chodzi o to, że można by w formie zabawy założyć jakąś naszą MaSzynową spółkę kolejową. Będzie grafik do którego będą wpisywani nasi maszyniści, a po służbie będą musieli złożyć do "dyrekcji" opisaną taśmę. Oczywiście podejmę się organizacji itd. I co wy na to?
mikol:
Pomysł bardzo ciekawy, podoba mi się. Ale chyba widziałem, że jest na forum temat gdzie wstawia się taśmy ze służb.
Wokulski:
Pomysł ciekawy lecz mało realny. Idą wakacje, dużo osób wyjeżdża, co z tego że oni będą ''wpisani w kalendarzyk'' jak może im się nie chcieć grać, nie ma ich w domu, czy inna sprawa.
darek71wrc:
--- Cytat: hubo221 w 27 Czerwca 2012, 12:26:23 ---Witam.
Założyć jakąś naszą MaSzynową spółkę kolejową. Będzie grafik do którego będą wpisywani nasi maszyniści, a po służbie będą musieli złożyć do "dyrekcji" opisaną taśmę. Oczywiście podejmę się organizacji itd. I co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
Dyrekcja w maSzynie już jest, taśmy oddaje się też do specjalnego wątku, nie wiem po co nowelizacja ustawy, która określa wszystko:)
TheArejon:
--- Cytat: darek71wrc w 27 Czerwca 2012, 13:43:07 ---
--- Cytat: hubo221 w 27 Czerwca 2012, 12:26:23 ---Witam.
Założyć jakąś naszą MaSzynową spółkę kolejową. Będzie grafik do którego będą wpisywani nasi maszyniści, a po służbie będą musieli złożyć do "dyrekcji" opisaną taśmę. Oczywiście podejmę się organizacji itd. I co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
Dyrekcja w maSzynie już jest, taśmy oddaje się też do specjalnego wątku, nie wiem po co nowelizacja ustawy, która określa wszystko:)
--- Koniec cytatu ---
Nie zawsze te taśmy ktoś sprawdza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej