Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

MaSzynowa spółka kolejowa

<< < (5/7) > >>

Benek:

--- Cytat: hubo221 w 27 Czerwca 2012, 22:51:16 ---Pragnę także zauważyć, że niestety tylko użytkownicy z rangami są przeciwni takiemu projektowi, a zwykłym użytkownikom (takim jak ja) podoba się ten projekt.

--- Koniec cytatu ---
Nie z rangami, tylko z doświadczeniem. To już niczyja wina, że jedno i drugie idzie w parze.

--- Cytat: hubo221 w 27 Czerwca 2012, 22:51:16 ---@SKP było napisane, że ten kto chce.

--- Koniec cytatu ---
To sobie napisz ogłoszenie w jakimś nowym temacie, że zbierasz chętnych. Ktoś się może zgłosi, to zobaczysz jak długo będziecie się bawić w mechaników.

MaciejM:
@hubo221, pozwolę Ci przypomnieć, że znaczna większość włącza symulator tylko i wyłącznie dla zabawy. Jednym z elementów tej zabawy są właśnie elementy odwzorowania papierkowej pracy maszynisty, czyli właśnie taśmy, Karty Znajomości Szlaku czy MaSzynowe Prawa Kierowania. Taśmy nie wymagają ciągłej pracy inicjatora tej części projektu, natomiast już KZS czy MaSzynowe Prawa Kierowania muszą mieć stałą osobę opiekującą się tymi sprawami. Z racji tego, że nie każdy jest w stanie poświęcać czas na takie rzeczy, te projekty upadły. W razie realizacji i zainteresowania Twojego pomysłu będziesz w stanie opiekować się tym (lub zapewniać taką osobę)? Też przystąpiłem do projektu KZS i powiem szczerze że było to czymś naprawdę ciekawym. [propozycja] Można by dołączyć taki bloczek jako pdf do wydrukowania i dołączyć do kolejnej PC [/propozycja].

Pomysł, który podałeś to będzie w zasadzie kolejna odsłona wątku "Nasze taśmy ze służb", jednakże chcesz aby taśmy tam wstawiane były regularnie pod pewnego rodzaju przymusem - tak to przynajmniej zrozumiałem. Ja chęci nie wyrażam.

Krzysiek626:

--- Cytat: hubo221 w 27 Czerwca 2012, 22:51:16 ---@SKP było napisane, że ten kto chce. Pragnę także zauważyć, że niestety tylko użytkownicy z rangami są przeciwni takiemu projektowi, a zwykłym użytkownikom (takim jak ja) podoba się ten projekt.
Dobra koniec tematu. Do zamknięcia, bo i tak już nic nie wskóram z taką "polityką".

--- Koniec cytatu ---
O, kolega tu jakąś politykę raczył zauważyć. Już nie zakładasz swojego forum? To był taki argument na postrach? Robimy to dla przyjemności: budowanie, jeżdżenie, zdjęcia, modele i wiele innych... I jest to spółka MaSzyna. Wszelkie próby robienia czegoś w zaproponowanym stylu skończyły się niczym. To jest symulator pojazdów szynowych, z grą monopol nie ma nic wspólnego, więc nie będziemy budować przedsiębiorstwa.
Jakoś nie widzę poklasku, dla Twojego pomysłu i nie dopatruj się polityki bo marnie na tym wyjdziesz.

MaciejM:

--- Cytuj ---Robimy to dla przyjemności: budowanie, jeżdżenie, zdjęcia, modele i wiele innych... I jest to spółka MaSzyna.
--- Koniec cytatu ---
Piękne słowa. Ostatnio sobie rozmyślałem nad tym - jak to pięknie jest zrobić coś tak wielkiego i zaawansowanego, jednocześnie przedstawiającego tak błahy dla wielu temat jakim jest kolej.

czakulec1825:
Fajnie by to wyglądało jakby spółka MaSzynowa miała swoje Malowanie na Lokach :p .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej