Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Prace nad teksturami hanysa

<< < (3/45) > >>

hanys:
Ale też są innego odcienia. Te co się nakładają są czysto białe a na modelu są szare o to mi chodzi.

adsim:
To zrób swoją wersję tych napisów i sprawdź, czy na innych teksturach na  model 104e_3 będzie dobrze wyglądać. Jeśli tak, to się podmieni i poprzesuwa trochę te napisy.

hanys:
Zrobiłem i tak: Żaluzję mogą być i pasują na reszcie, a napisy nie. W EP09-006 i EP09-005 jak widać nie pasują i zlewają się w pudle.

adsim:
Na tych żaluzjach jest coś białego, czy mi się wydaje? Nie chciałbym tworzyć osobnego modelu tylko ze względu na napisy. Nie dało by się ich ciut dopasować kolorystycznie żeby były uniwersalne? Te napisy i żaluzje przypisało by się tylko do wersji 104e_3, czyli tej z halogenami, reszty by się nie ruszało.

hanys:
Z żaluzjami jest wszystko w porządku. No gnębią mnie ciągle te napisy. Bo jak dam w sam raz do EP09-006 czy EP09-005 to zaś w EP09-022 nie pasuje, a jak dam na odwrót to znowu w innych nie pasuje, a jak zaś zostawię tak jak jest to bardzo dziwnie wygląda to w malowaniu Grecji. No to trudno będzie wyglądać tak jak jest, tylko że w testach na te napisy nie zwracajcie uwagi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej