Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Prace nad teksturami hanysa
adsim:
Na 006 i 047 nie patrz, bo to osobne modele. Można by te napisy zostawić na teksturze, będą mniej ostre, ale będą zawsze pasować. Tylko w takim wypadku trzeba by poprawić pozostałe 2 fioletowe tekstury i nanieść na nie napisy.
Ra:
Na dłuższą metę można wprowadzić przesuwanie/ukrywanie poszczególnych submodeli z poziomu MMD. Trzeba tylko opracować format wpisu.
hanys:
--- Cytat: Ra w 07 Maja 2012, 17:03:30 ---Na dłuższą metę można wprowadzić przesuwanie/ukrywanie poszczególnych submodeli z poziomu MMD. Trzeba tylko opracować format wpisu.
--- Koniec cytatu ---
Oj, tego to już nie dam rady zrobić :P Nie ogarniam tego więc lipka z leksza :)
Dodano: 17 Maja 2012, 17:16:26 Witam. Z racji tego iż wyszła już nowa PC11 więc prezentuje EP09-022 w PC11. Otóż tak doszedłem do wniosku iż pójdę na kompromis i wymażę oznaczenia na modelu i będzie po sprawię. Otóż według mnie EP09-022 jest już gotowa do odjazdu. Wózki jak zapowiadaliście są teraz fajne ciemne, zostawiłem również te żaluzje na pudle. I również za ten czas, na który oczekiwałem na nową PC11 to zrobiłem spuciora ET21-541 (foto. Hadomik). Jeżeli nie będzie żadnych przeszkód to dziś albo jutro wyślę te dwie tekstury do testów. Pozdrawiam
ST44-003:
A ja widzę błąd ;) Od kiedy to ET21 mają węża na 8 atm? ;>
mechatronik:
http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/11830675.jpg Kwestia tylko zmiany tekstury na CTLowską 70, dorobienie gniazd i będzie ok ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej