Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa - Coming Soon ;)

<< < (16/19) > >>

Bart:
Zadaszona stacja 35 FPS (dla misji ET22), szlak - 85 FPS. Config:

AMD 3000+
GF4 Ti 4200 (64mb)
512 DDR (400MHz)
+ najnowsze exe  o którym niedługo :]

Całość wygląda świetnie ale szkoda Wasyl'u że nie postanowiłeś się rozwijać (swoich scenerii) w zakresie trakcji.

Mateu..? tylko my to umiemy? :>

wasyl:
Witam!!!
Obiecuję, że się poprawię ;). Z trakcją za bardzo się rozpędziłem bo robiłem ją z samego początku (zaraz po torach) i kiedy już było zrobione 3/4 trakcji zdałem sobie sprawę, że duża część jest źle wykonana. Planuję całkowitą wymianę trakcji (albo przynajmniej fragmentów - głównie chodzi o łuki i stacje) ale w nastepnej wersji, która NAPEWNO się ukaże (myślę, że prace zacznę w wolny czas w wakacje).
Druga sprawa to trakcję wykonywałem po najmniejszej lini oporu ze względu na złożoność i problematykę tej części scenerii - w miare tworzenia tras i czytania pewnych stron dochodzę powoli do wprawy i mam nadzieję, ze dołącze do tego w/w grona osób ;).

uetam:

--- Cytat: "Bart" ---
Mateu..? tylko my to umiemy? :>
--- Koniec cytatu ---

No jeszcze MC i Ci trasopisarze którzy nie pokazali jeszce swoich tworków =)

EU05:
Traska jest naprawdę świetna! Na szlaku mam ok. 30-40 FPS, na stacjach ok. 10-15 FPS. Traska jednotorowa ma bardzo duży klimat, choć misja z
EP08 również jest ciekawa. Dobrze zrobiłeś, że tak samo, jak w Bochni, odjazd daje kier. poc. Siedem sto piętnaście odjazd!

Gumastic:
Sierakowiczanin napisał:[/size]  
--- Cytuj ---... jeszcze 2 niespodzianki
--- Koniec cytatu ---

Rozglądałem się uważnie, ale niestety nie zauważyłem nic niespodziewanego. Jakaś podpowiedź może?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej