Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa - Coming Soon ;)

(1/19) > >>

wasyl:
Witam!!!
Właśnie dziś zaczołem pracę nad nową trasą - pomysł rodził się w głowie od ponad miesiąca. Trasa będzie fikcyjna ale za to pojawi się sporo możliwości w prowadzeniu pociągów.
Staram się optymalizować trase na słabsze maszyny. Mogę jedynie zapewnić, że trasa bedzie posiadała szlak SBL, 2 szlaki dwutorowe i jeden jednotorowy, gdzie będą one się łączyć na jednej większej stacji węzłowej (4 perony). Do tego powstaną 2 lub 3 mniejsze stacje (maxymalnie 2 perony i 2 drogi przejazdowe) oraz kilka przystanków.
Rezultaty dzisiejszej pracy można oglądać pod dresem: http://81.168.222.10/maszyna/trasa.html
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje w sprawie nowej trasy proszę pisać na e-mail - obiecuje, że rozpatrzę każdą uwagę.
Trase planuje oddać do użytku przed Świętami Bożego Narodzenia (taki mały prezent pod choinkę będzie ;) ).
P.S.: Jak zawsze obietnic tworzenai tras dotrzymuje więc wywiąze się i z tej obietnicy - no chyba, że komp pujdzie mi z dymem ;).

Doktor M:
Screeny wyglądają bardzo zachęcająco.
Trzymam kciuki i życzę powodzenia!

EU07-457:
No nieźle, naprawdę nieźle. Zapowiada się bardzo obiecująco. Ze swojej strony życzę wytrwałości i trzymam kciuki za powodzenie. Dobra robota.

CTL:
Trasa zapowiada sie swietnie, z tego co zobaczylem. Nasowaja mi sie takie pytania, poniewaz wole prowadzic pociagi towarowe chcialem zapytac czy stacje beda w stanie zmiescic sklady zlozone z jamnika i 40 weglarek?, oraz czy w planie budoy terenu jest zrobienie jakis wzniesien wiekszych i mniejszych co urozmaica znacznie prowadzenie jakiegos ciezkiego pociagu?:-) To na tyle prosze o wypowiedz autora i zycze powodzenia:-)
Pozdrawiam

wasyl:
Witam!!!
Jedna cześć trasy bedzie przeznaczona tylko na pociągi towarowe. Zrobiłem 2 długie tory na w/w stacji które mam nadzieje pomieszczą 40 węglarek.
Wzniesienia też będą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej