Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowy Świat-Krosowo 1.0 beta.

<< < (12/14) > >>

Mutopompka:
No cóż Mateuszu. Każdy z nas ma swoją ulubioną traskę. Zgadzam się, że trasa Quarka jest najlepsza pod względęm PKP oraz realizmu. Ale istnieje nie tylko sama trasa jako taka. Do tras dołącza się także Helpa jak po niej się poruszać. I tutaj muszę powiedzieć, iż 1 miejsce pod tym względem zajmuje trasa kolegi WASYLA. Ten help po prostu wymiata... I do tego dochodzą zaimplementowane dźwięki odjazdu (gwizdki) na peronach na stacjach...

Także reasumując... połączenie tras takich jak Quarka i pomysłów Wasyla (czyli help z ilustracjami manewrów oraz dżwięki odjazdów) to wg mnie ideał trasy do maszyny.

hunter:

--- Cytat: "Mutopompka" ---1 miejsce pod tym względem zajmuje trasa kolegi WASYLA. Ten help po prostu wymiata... I do tego dochodzą zaimplementowane dźwięki odjazdu (gwizdki) na peronach na stacjach...
--- Koniec cytatu ---

Czy Wy zaczynacie forum MSTS (mf.net.pl), gdzie zawsze ktoś się ze sobą konkuruję!? Otóż to większość rzeczy w mojej trasie jest u mnie poprawiona. W międzyczasie wrzuce gwizdki odjazdowe oraz zapowiadania. Mam nadzieję, że jak się uda, to będą kilometraże.

Na razie mam niestety za mało czasu.
Pozdrawiam.

uetam:

--- Cytat: "Mutopompka" ---No cóż Mateuszu. Każdy z nas ma swoją ulubioną traskę. Zgadzam się, że trasa Quarka jest najlepsza pod względęm PKP oraz realizmu. Ale istnieje nie tylko sama trasa jako taka. Do tras dołącza się także Helpa jak po niej się poruszać. I tutaj muszę powiedzieć, iż 1 miejsce pod tym względem zajmuje trasa kolegi WASYLA. Ten help po prostu wymiata... I do tego dochodzą zaimplementowane dźwięki odjazdu (gwizdki) na peronach na stacjach...

Także reasumując... połączenie tras takich jak Quarka i pomysłów Wasyla (czyli help z ilustracjami manewrów oraz dżwięki odjazdów) to wg mnie ideał trasy do maszyny.
--- Koniec cytatu ---

No tak...Tylko zauwaz że trasa quarka powstala na poczatku 2003 roku...Jest to trasa do testow(SBL 3 stawna na obu torach, na torze prawidlowym, semafory ksztaltowe, manewry AI, i wiele eventow). Mysle ze gdyby terazniejsza wersja pozwalala na wiecej FPS to Quark lub MC dorobili by helpa...

kilczuk:

--- Cytat: "sq1mhv" ---
W międzyczasie wrzuce gwizdki odjazdowe oraz zapowiadania.

--- Koniec cytatu ---

Tylko nie same gwizdki! Rp11 nie jest równoznaczne z Rp14.

Mutopompka:
Do kolegi SQ1MHV: Nie mówiłem tutaj o konkurencji pomiędzy trasopisarzami. Po prostu wymieniłem traskę Quarka jako jedną z najlepszych pod względem realiów PKP. Fakt. Helpa tam nie ma jak piszę Kolega MATEUZS, ale jak już wiem dzięki niemu, że trasa powstała w 2003r., a co za tym idzie nie myśleli napewno o helpie do trasy. Po prostu wyraziłem tylko pogląd, że jakby powstawały trasy takie jak Quarkmce (dużo eventów, manewrów, pociągów) oczywiście z umiarem, bo wiadaomo - FPS, i powstałby help taki, jak zrobił Kolega WASYL to przyznasz mi chyba rację, że byłby to ideał trasy dla Maszyny?

Nie chcę tu w żaden sposób nikomu sugerować, że musi byc help itp, że musi być to, czy tamto, ale sami wiecie, że im więcej jest "roboty" jako maszynista, tym bardziej wciąga dana trasa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej