Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Nowy Świat-Krosowo 1.0 beta.
Jaco:
--- Cytat: "sq1mhv" ---Aha, i wspomnę jeszcze, że wkurza mnie to, jak ktoś nie czyta, tylko ściąga. A potem tysiąc razy jęczy, że mu nie działa. Wskazówka:
"Przed ściągnięciem przeczytaj ulotkę dołączoną osobno lub do opakowania, lub skonsultuj się z producentem i betatesterami trasy." :)
--- Koniec cytatu ---
Nerwowy rocznik jesteś! Wyobraź sobie, że uruchomiłem tę trasę bez Twojej odpowiedzi na PW... I nie pisz tak, że ktoś jęczy itd. , jakbyś był wszechwiedzący... Każdy z różnych powodów może się potknąć.
Ale nie o tym chciałem. Trasa jest bardzo ciekawa i przemyślana. Mimo, że cienko u mnie z fps, to wrażenia z jazdy mam pozytywne. Mam parę uwag, ale koledzy wyżej już sporą ich ilość wymienili. Powodzenia w realizacji projektu!
Jaco:
--- Cytat: "sq1mhv" ---W Sianowicach jest przypisany event, gdy pociąg stoi. W Sianowicach NIE zatrzymujemy się! Tylko jedziemy dalej.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie na tej stacji mam problem. Otóż wjeżdżając 503 torem nr 1 na sygnał S10 w stację rozjazdy mam na prosto i w efekcie ląduję pod semaforem E, który wskazuje S1. Dalej zwrotka także jest na prosto na żeberko. Dodam, że obok na lewym torze podany jest S2 na D. Wydaje mi się, że 503 po minięciu S10 powinna pojechać "na bok" i wówczas mijając S2 na semaforze D pojechać dalej. Co tu jest grane?
hunter:
Hmm..... U mnie jest OK i wjeżdża prawidłowo. Jak by coś, to daj ostatni post w dziale Aktualności i pobierz tą nieoficjalną paczkę całościową. Powinno pójść.
Pozdrawiam.
t0mcioo:
--- Cytat: "sq1mhv" ---"Przed ściągnięciem przeczytaj ulotkę dołączoną osobno lub do opakowania, lub skonsultuj się z producentem i betatesterami trasy." :)
--- Koniec cytatu ---
przeczytaj jeszcze raz swoja skazówke to może zauwarzysz ze oni wlasnie tak robia ( czytają doc. lub zadaja pytania ( ktore sa opisane w doc))
wiec moze warto bylo by zamienic słowo 'lub" na "a nastepnie"
a tak to traska zapowiada sie calkiem ciekawie - zycze powodzenia i weny przy niej
podro
Jaco:
--- Cytat: "sq1mhv" ---Jak by coś, to daj ostatni post w dziale Aktualności i pobierz tą nieoficjalną paczkę całościową. Powinno pójść.
--- Koniec cytatu ---
Problem w tym, że właśnie na 160704-unoff takie cyrki się dzieją...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej