Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Model EN94 z PC 2009 a obecne standardy
sektor 77:
Na tego typu wagony byłyby zapotrzebowania, jednak PKP ich nie wstawiała w skład pociągów wakacyjnych, gdyż cena byłaby większa biletów dla wycieczek. Nawet nie były stosowane dla uczniów lub pracowników PKP, gdy wybierali się na wycieczkę i mogliby w nich nocować. Coś o tym wiem, ponieważ jeszcze jako uczeń szkoły kolejowej byłem na wycieczce klasowej w trójmieście i PKP udostępniło nam wagon pierwszej klasy, zamiast jakiejkolwiek kuszetki. To był zwykły brak dobrej woli ze strony władz PKP. W symulatorze mogłyby się pojawić - jak najbardziej :)
Mihau:
--- Cytat: sektor 77 w 03 Marca 2012, 19:19:19 ---Na tego typu wagony byłyby zapotrzebowania, jednak PKP ich nie wstawiała w skład pociągów wakacyjnych, gdyż cena byłaby większa biletów dla wycieczek. Nawet nie były stosowane dla uczniów lub pracowników PKP, gdy wybierali się na wycieczkę i mogliby w nich nocować. Coś o tym wiem, ponieważ jeszcze jako uczeń szkoły kolejowej byłem na wycieczce klasowej w trójmieście i PKP udostępniło nam wagon pierwszej klasy, zamiast jakiejkolwiek kuszetki. To był zwykły brak dobrej woli ze strony władz PKP. W symulatorze mogłyby się pojawić - jak najbardziej :)
--- Koniec cytatu ---
Eee?
Sawi:
--- Cytat: skbart w 03 Marca 2012, 09:06:23 ---A pro po WKD, może by porobić zdjęcia takiego cuda. Jak go sprzedadzą to zaraz go przemalują i pamięć zaginie.
Może ktoś, kiedyś się pokusi żeby nałożyć teksturę.
http://www.wkd.com.pl/index.php/pl/news/full/200
--- Koniec cytatu ---
Jeśli masz dostęp do tych wagonów, to pewnie, że warto jak najbardziej.
Matjag556:
macius5991 latają jeszcze one po Warszawie? Jeżeli tak to mogę też porobić zdjecia w tygodniu.
MaciejM:
Co "lata"? EN94? Tak. Ale z fotografowaniem na tekstury jest problem takiego typu, że stoją na stacjach około 30 sekund i rura dalej w trasę. Tylko na stacjach końcowych stoją dłużej. Chyba, że byś się z kimś wybrał. Na Warszawę Zachodnią WKD przykładowo. Ktoś stoi na peronie I (WKD) i robi zdjęcie czoła (można łatwo zejść na tory, peron ma około 30 cm) a ktoś obrabia bok z peronu II dla pociągów podmiejskich jadących na wschód. Tak to sobie obmyśliłem ostatnim razem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej